Serija A - Moćni Lacio deklasirao Fiorentinu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.03.2015.
20:53
Izvor: Sportske.net

Duel direktnih rivala za treće mesto na tabeli i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ubedljivo je dobila domaća ekipa Lacija.

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Fudbaleri Lacija deklasirali su večeras pred svojim navijačima ekipu Fiorentine. Rimljani su u pretposlednjoj utakmici 26. kola Serije A slavili rezultatom 4-0 i tako se izjednačili na deobi trećeg mesta sa ekipom Napolija.

''Nebesko plavi'' su već od starta krenuli silovito i posle samo šest minuta igre poveli su golom Lukasa Bilje, koji je volej udarcem savladao golmana Neta.

Isti igrač je u 33. minutu izveo još spektakularniji volej, ali je Neto uz pomoć stative nekako uspeo da sačuva mrežu. Da nije, bio bio to fantastičan pogodak.

Ipak, u drugom poluvremenu, domaći su izrešetali mrežu Fiorentine. Prednost Lacija duplirao je Kandreva, golom iz jedanaesterca u 65. minutu, a finiš meča protekao je u znaku iskusnog Miroslava Klosea.

On je svojim golovima u 75. i 85. minutu učinio pobedu Rimljana više nego ubedljivom, postavivši konačnih 4-0.

Dodajmo još i da je za pobedničku ekipu ceo meč odigrao Dušan Basta, a u ekipi Fiorentine još jedan naš reprezentativac, Nenad Tomović.

Golove sa ''Olimpika'' možete da pogledate OVDE.

Laciju je ovo četvrta uzastopna pobeda, sada ima 46 bodova, a Fiorentina je ostala na 42.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Monday, 09.03.2015
21:55

Apsolutno zasluzena pobeda i rezultat potpuno realan,pomislice mnogi da je previsoka pobeda,ali nije tako.Vec posle prvih pola sata je moglo biti tri razlike da je iskoriscena svaka treca mrtva sansa,prosto neverovatno sta smo sve promasili u tom periodu.Plasio sam se da bi nas mogli kazniti,ali Fiorentina je bila nemocna svih 90 minuta.To sto je Neto skinuo 4 sigurna gola,a Marchetti nije imao niti jednu jedinu odbranu najbolje ilustruje odnos snaga na terenu.Jedina zamerka je Candrevi za skidanje dresa nakon gola i zuti karton zbog koga ce pauzirati u narednom kolu.

avatar
Dragojevic Andrija
Monday, 09.03.2015
22:15

razmisli malo mozda je bas to i htio da odmori sad pa da opet igra jer taj zuti bi kad tad dosao mozda i u gorem trenutku :)

avatar
baldekeita
Monday, 09.03.2015
23:44

Nije sigurno jer nam sledi gostovanje Torinu sto je najtezi mec od svih narednih(Veronu,Cagliari i Empoli),da tako razmislja onda bi ga iskoristio u nekom od tih meceva...