Serija A - Gosti se ''gostili''...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.05.2015.
17:00
Izvor: Sportske.net

Danas je odigrao već šest mečeva pretposlednjeg kola Serije A, a ne videsmo ni jednu jedinu pobedu domaćih timova.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Najbliži tome bio je Empoli, koji je u današnjem matineu do samog finiša vodio protiv Sampdorije, ali je Semi Eto u finišu doneo bod Mihajlovićevom timu, o čemu ste mogli da čitate OVDE.

U standardnom popodnevnom terminu, odigrano je još pet mečeva. Najviše golova bilo je u duelu Palerma i Fiorentine, gde je u centru pažnje bio Josip Iličić, strelac spektakularnog pogotka za ''Ljubičaste''.

Fiorentina je slavila rezultatom 3-2, a Iličićev gol je bio prvi na utakmici, u 23. minutu. Tri minuta kasnije izjednačio je Jajalo, a novo vođstvo Fiorentinji doneo je Đilardino u finišu prvog poluvremena.

Palermo je po drugi put izjednačio u 69. minutu golom Rigonija, a konačnih 2-3 postavio je Alonso, devet minuta kasnije.

Srpski reprezentativac Nenad Tomović je odigrao svih 90 minuta u pobedničkoj ekipi.

Ceo plen u gostima osvojio je i Sasuolo u Udinama. Jedini gol u trijumfu rezultatom 1-0 postigao je Manjaneli u 70. minutu, na asistenciju Berardija.

Isti rezultat i u derbiju začelja, odnosno duelu putnika u Seriju B. Kaljari je kao gost, sa Željkom Brkićem na golu, savladao Ćesenu, a jedini gol postigao je Marko Sau u nadoknadi vremena - 0:1.

U preostala dva susreta viđena su dva remija. Kjevo je u Verni u finišu stigao do boda protiv Atalante, a Parma je i pored vođstva od 2-0 na kraju igrala 2-2 sa Veronom. Bod gostima doneo je dvostruku strelac Luka Toni, koji za dva dana slavi 38. rođendan.

Golove sa današnjih mečeva možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke