Serija A - Goropadna Fiorentina, "Rosoneri" imate poluvreme za vađenje!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.09.2017.
16:59
Izvor: Sportske.net

Ubedljiv trijumf Toskanaca u Veroni, domaći sigurni, u Rimu počelo sa sat zakašnjenja, loša situacija za Milan.

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti


Za Fiorentinu je pauza došla u najbolje vreme. Nakon dva startna poraza, "Ljubičasti" su u Veroni pregazili povratnika u Seriju A, a sve je brzo bilo gotovo. "Ćolito" Simeone, pojačanje iz Kjeva Tero i Astori su torpedovali domaće, u nastavku je još jedan novajlija Vereto, fantastičnim golom matirao Nikolasa. I na kraju "petarda", Žil Dias stavlja tački. Zvižduci na "Bentegodiju", prvi bodovi za Toskance, na čijoj je klupi bio "Bleki" Milenković



Loše popodne za Đenovu na "Friuliju". Jankto, momak koji je na meti Milana je već posle 15 minuta doveo "Friulane" do prednosti, da bi se prvo povredio Lapadula, a onda i Bertolaći dobio crveni karton. U finišu su i domaći ostali sa desetoricom, Pecelja je posle samo četiri minuta isključen, Udineze se nekako održao. Za goste je čitav meč odigrao Lazović.


Kaljari je na "Sardenja Areni" pokazao da će i ove sezone biti mnogo bolji pred svojim navijačima. Posle par propuštenih prilika, iskusni Sau je na asistenciju Žoao Pedra matirao Kordaza, golmana Krotonea.


Sasuolo je u Bergamu poveo golom Sensija, ali je Kornelijus, doduše posle VAR konsultacije prelepim golom izjednačio rezultat. U finišu, "Boginja" stiže do prednosti, akcija koja je podsećala na mnoge iz prošle sezone, Papu Gomez je bio u akciji, Petanja je strelac, 2:1. Utakmica između Lacija i Milana počela se sa sat zakašnjenja zbog mogućeg nevremena u Rimu. Posle prvog poluvremena Ćiro Imobile je sa dva gola zapalio "Olimpiko"!

U matine terminu, Inter je održao korak sa Juventusom, ostali su perfektni posle pobede od 2:0 nad Spalom, a duel Sampdorije i Rome je odložen.

Od 18 časova Benevento igra protiv Torina, a večeras Napoli gostuje u Bolonji.

Rezultati:

Juventus - Kjevo 3:0
Sampdorija Roma (odloženo)
Inter - Spal 2:0
Atalanta - Sasuolo 2:1
Udineze - Đenova 1:0
Kaljari - Krotone 1:0
Lacio - Milan 2:0 (prvo poluvreme)
Verona - Fiorentina 0:5
Benevento - Torino 18:00
Bolonja - Napoli 20:45

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 10.09.2017
17:48

izvadili su se hahahahahahaha

avatar
Butcher_of_Blaviken
Sunday, 10.09.2017
17:46

Romanjoli, Bonaventura, Čalhanoglu, Kalinić, Silva sede na klupi, bravo za Montelu. Ne znam šta vidi u Boriniju...Bonući i Kesi jako loši.

avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 11.09.2017
08:44

I (u prvom poluvremenu sigurno) Suso, u drugom je bio samo los ili makar prosecan. Bonaventura izlazi iz povrede, ali morao je ranije da udje u igru.

avatar
Ali baba
Sunday, 10.09.2017
17:28

Sto ce lacio da nakrka milana za sve pare

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 10.09.2017
17:21

Onaj osećaj kad se Immobile po**ša na €250m ulozenih u igrački kadar. Bonucciju ne liči da se ovako blamira, neka menja klub veću Januaru. Odlaskom iz Juventusa više je naškodio sebi nego klubu iz Torina.

avatar
Yaya Sanogo
Sunday, 10.09.2017
17:20

Tako je Lazio, puni Rosonere :))

avatar
SL_Komedija
Sunday, 10.09.2017
17:18

Slab Milan, glavni favoriti za LŠ su Juve, Napoli, Inter, i Lacio igra sjajno. Montela ima dobru ekipu ali nije on kalibar za Milan.

avatar
SERBON
Sunday, 10.09.2017
17:18

Milanezi šta je bre ovo? Dok igraju Kutrone i Borini Andre Silva i Kalinić sede na klupi. I odbrana je loša, možda bi trebali probati sa Romanjolijem. Terajte Montelu dok je vreme.

avatar
7LS-A.C.M
Sunday, 10.09.2017
17:03

Ovaj montela nema mozga,dok god igaju Borini i Montolivo posebno ovaj 2 velemajstor nema tu leba,spor,sporo razmislja jos sporije reguje..Prvi gol je iskljucivo njegova greska gubi loptu laganica i posle se pravi penal zbog njegaa...Bilja doktor nema sto drugo da dodam.