Serija A - 'Davljenik' sapleo Inter!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.03.2015.
22:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Intera priredili su još jedno veliko razočarenje svojim navijačima pošto su u poslednjoj utakmici nedeljnog dela programa 27. kola Serije A remizirali sa nejakom Ćezenom.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Izabranici Roberta Manćinija nastavili su da posrću u domaćem šampionatu pošto ni na trećoj uzastopnoj utakmici u Seriji A nisu uspeli da upišu pobedu.

Inter je u poslednjoj utakmici nedeljnog dela programa 27. kola Serije A remizirao na domaćem terenu sa pretposlednjom Ćezenom 1:1 (0:1) čime je dodatno izgubio korak za timovima koji "jure" evropska takmičenja.

Golove pogledajte OVDE!

Novi "kiks" Intera nagovestio je Gregori Defrel u tridesetom minutu susreta kada je Karlos Karbonero jednim potezom izbacio čitavu odbranu domaćih i spojio Defrela sa golom.

Francuski internacionalac savladao je Handanoviča na lucidan način, lob udarcem, kojim je Ćezeni doneo prednost i, ispostavilo se, bod na gostovanju slavnom Interu.

Konačan rezultat utakmice postavljen je već u trećem minutu drugog dela igre kada je Palasio iskoristio centaršut Maura Ikardija i pogodio mrežu gostujuće ekipe.

"Neroazuri" su tokom većeg dela susreta imali inicijativu, uputili su sijaset udaraca ka golu Ćezene ali su samo četiri puta uspeli da pogode okvir gola.

Srpski internacionalci nisu dali veći doprinos u igri domaćeg tima pošto Nemanja Vidić nije bio ni na klupi a Zdravko Kuzmanović je teren napustio posle prvog dela igre.

Nakon remija sa Ćezenom Inter ostaje na osmoj poziciji na tabeli sa 37 bodova, pet manje u odnosu na petoplasiranu Fiorentinu i devet u odnosu na trećeplasirani Lacio i četvrtoplasirani Napoli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke