Serija A - Atalanta i Empoli se oprostili pobedom, dosada u Veroni

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 15.05.2016.
19:54
Izvor: Sportske.net

Tri meča odigrana u kasno popodne, nisu odlučivali ni o čemu...

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Italijani jedva čekaju odmor, u terminu od 18 časova odigrana su tri meča Serije A koja nisu odlučivala ni o čemu.

U Đenovi posle dosadnog prvog poluvremena, Atalanta koja je igrala sa nekoliko rezervista i mladih igrača je povela golom D'Alesandra koji je iskoristio pas Papua Gomeza. Ali, kratko je trajala prednost Lombardijaca, u jednom od narednih napada Pavoleti je savladao našeg Radunovića koji je dobio šansu, nemoćan je bio bivši golman Rada, 1:1.

Ipak, Atalanta stiže do beznačajne pobede u finišu, Lamanu je savladao Jasmin Kurtić, Slovenac je dobio priliku u finišu utakmice i rešio pitanje pobednika.

U Empoliju, Marko Đampaolo se oprostio od klupe domaćih protiv Torina, koji je, verovatno poslednji put vodio Đanpjero Ventura.

Maks Makarone je načeo "Bikove", veteran doživljava drugu mladost ove sezone, a Zjelinski koga želi Liverpul je matirao Padelija u 54. minutu. Obi je doneo nadu Torinu dva minuta kasnije.

U Veroni su Kjevo i Bolonja otaljavali posao, bilo je par šansi, Đakerini je mogao goste da dovede do prednosti, ali videlo se da oba tima jedva čekaju da se završi i da odu na plažu.

Đenova - Atalanta 1:2
Kjevo - Bolonja 0:0
Empoli - Torino 2:1
Palermo - Verona 20:45
Udineze - Karpi 20:45
Lacio - Fiorentina 20:45

O jučerašnjim utakmicama ovde, a poslednja nepoznanica biće otklonjena večeras.

Ako Palermo savlada Veronu, ostaće u Seriji A bez obzira na ishod meča u Udinama, gde bezbedne "Zebrete" dočekuju Karpi. Za Karpi je jedina šansa da dobije na "Friuliju", a da Verona odoli na Siciliji.

Takođe, od 20:45 sezonu završavaju u Rimu Lacio i Fiorentina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke