Sergejev prvenac!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.01.2015.
22:50
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić zapamtiće 18. januar 2015. godine kao dan kada je postigao svoj prvi gol na takmičarskim utakmicama u dresu belgijskog Genka.

krcgenk.be
krcgenk.be

Povezane vesti

Bivši fudbaler Vojvodine i velika nada srpskog fudbala Sergej Milinković-Savić (19) večeras je proslavio prvenac u dresu belgijskog Genka.

Sjajnu formu i hladnokrvnost pred golom koje je pokazivao tokom mini priprema pred nastavak sezone Sergej je preneo na teren u duelu sa Lokerenom.

Srpski internacionalac iskoristio je svoju visinu, nadskočio defanzivce Lokerena i glavom zakucao loptu u mrežu protivničkog tima za vođstvo Genka.

Prvenac u dresu Genka Milinković-Savić je postigao posle dva minuta igre a prava je šteta što njegov tim do kraja meča nije uspeo da sačuva prednost.

Lokeren je preko De Paua stigao do izjednačenja 13 minuta nakon Sergejevog gola a ispostavilo se da je već posle 15 minuta igre postavljen konačan rezultat.

Činjenica da je Sergej Milinković-Savić počeo večerašnji duel u Lokerenu i postigao gol za Genk svedoči o tome da je Srbin zadobio povrenje trenera Aleksa Mekliša što bi u nastavku sezone moglo da mu donese dalji napredak u karijeri.

Dodajmo još i to da se u prvoj postavi Genka našao i Aleksandar Čavrić koji je na terenu ostao do 66. minuta kada je bio zamenjen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Monday, 19.01.2015
02:11

Sad ce otici i Poletanovic, Gacinovic, Babic, Pantic, Stojkovic, Srnic i mnogi drugi talentovani igraci, u Belgiju ili Holandiju, koji za njih placaju po nekih 2m maksimum, a onda ih prodaju za po 8-9-10...Tako nam i treba kad smo zeljni novca...

avatar
PintoDaCosta
Monday, 19.01.2015
19:29

Ne kad smo zeljni novca! Nego kad se imaju lopovi u Uprava i oko kluba..