Septembar je i svi znamo ko je definitivno proradio!

Autor: Nikola Miloradović
subota 23.09.2017.
15:25
Izvor: Sportske.net

Mogu svuda osim na "Vembliju".

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhem Sparsa slavili su na "Olimpijskom stadionu" u Londonu protiv Vest Hema rezultatom 2:3 (0:2).

U prvih 45 minuta nije bilo previše prilika, Sparsi su nekako rutinski odrađivali posao, a domaćin je doživeo peh kada se povredio Mičel Antonio. Njega je zamenio Kerol, koji je ubrzo napravio veliku grešku.

Poslao je korpulentni napadač loptu u noge Kristijanu Eriksenu, Danac je bio duboko na polovini "Čekićara", odlično je proigrao Alija, koji u trepavicu pogađa Kejna za 1:0.

Samo četiri minuta kasnije, Ali izbija sam pred Harta, šutira, ali golman Sitija na pozajmici u Vest Hemu uspeva da ukroti njegov udarac, međutim lopta se odbija do Kejna, koji lako postiže svoj drugi gol na susretu. Ta dva gola OVDE.

Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata, a nakon samo 15 minuta igre u nastavku, činilo se da je sve gotovo.

Kejn najpre pogađa stativu, lopta se odbija igračima Totenhema, a u nastavku akcije dolazi do Eriksena, koji je maestralo poslao iza leđa nemoćnog Harta za 3:0.


Ipak, ubrzo su "Čekićari" uspeli da odgovore, Fonte je nakon kornera sa prve stative glavom loptu prebacio na drugu, tamo je pronašao Ćićarita, kojem nije bilo teško da postigne gol za 3:1.


Samo pet minuta nakon tog gola, veliki peh za "Pevce", Serž Orije dobija svoj drugi žuti karton u samo šest minuta, pa je morao ranije na tuširanje, Totenhem je ostao sa igračem manje na terenu.

To su domaći fudbaleri uspeli da iskoriste tek u 87. minutu, Masuaku je uputio sjajan centaršut, a najbolji u skoku bio je Kujate. Smanjuje Vest Hem na samo gol razlike.


Ipak, nisu imali Bilićevi puleni snage za više, na kraju smo videli i par koškanja i nekoliko žutih kartona, nervoza je bila prisutna na obe strane, ali je rezultatom ostao nepromenjen.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 23.09.2017
17:05

Pola covjek, pola gol.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 23.09.2017
15:41

Totenhem je uvek vazio za najprljavi tim i to nije slucajno. To je sve do trenera, ti koji deluju tj. glume da su uvek fini su najopasniji i pokvareniji ljudi. Poketino je fake odmah sam ga provalio nesto kao nas Novak.

avatar
Saturday, 23.09.2017
15:29

Samo da se ne zanese i pomisli da bi mogao van Engleske da igra, on je kao stvoren za PL