Selektor Gruzije objavio spisak za duel sa Srbijom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.03.2017.
12:47
Izvor: Sportske.net

Selektor fudbalske reprezentacije Gruzije Vladimir Vajs saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeći duel sa selekcijom Srbije.

Epa/Daniel Dal Zennaro
Epa/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Prvi takmičarski meč u 2017. godini reprezentacija Srbije igra 24. marta u Tbilisiju protiv selekcije Gruzije, a Slavoljub Muslin i Vladimir Vajs već su saopštili spiskove igrača na koje računaju.

Više o tome koje je igrače za ovu akciju pozvao Slavoljub Muslin mogli ste da pročitate OVDE, a evo i spiska njegovog kolege koji predvodi selekciju Gruzije.

Golmani: Đorđi Lorija (Krila Sovjetov), Đorđi Makaridze (Moreirense), Roin Kvaškhvadze (Torpedo);

Odbrana: Otar Kakabadze (Esbjerg), Solomon Kvirkvelija (Lokomotiva Moskva), Guram Kašija (Vitese), David Hočolava (Černomorec), Đorđi Navalovski (Nefči), Džemal Tabidze (Ural), Đorđi Rehviašvili (Lokomotiva Tbilisi);

Vezni red: Jaba Kankava (Rems), Valerijan Gvilja (BATE Borisov), Nika Kvekveskiri (Gabala), Murtaz Daušvili (Đer), Jano Ananidze (Spartak Moskva), Otar Kiteišvili (Dinamo Tbilisi), Valeri Kazaišvili (Legija), Džambul Džihuari (Vardar), Sandro Kobahidze (Goztepe), George Arabidze (Šahtjor), Tornike Okrijašvili (Krasnodar);

Napad: Levan Mčedlidze (Empoli), Nika Kačarava (Etnikos), Đorđi Kvilitaja (Rapid);

Uglavnom se radi o igračima koji nastupaju za klubove sa istoka kontinenta izuzev nekolicine onih koji su uspeli da se probiju do ekipa iz manje atraktivnih liga zapadne Evrope.

Na spisku se nalaze Tornike Okrijašvili i Murtaz Daušvili ali njih dvojica neće konkurisati za duel sa Srbijom zbog parnih kartona.

Utakmica Gruzija - Srbija igra se 24. marta u Tbilisiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 13.03.2017
15:21

...a gde su Georgi Kinkladze i Temur Ketsbaia....hehehehh

avatar
Ruya993
Monday, 13.03.2017
16:20

a Kaha Kaladze, Levan Kobiašvili, Šota Arveladze? :D

avatar
Tuesday, 14.03.2017
14:12

da, da.....nisam mogao da se setim kobijasvilija, pa nisam hteo da lupim....bravo....