'Sedma sreća' - Stojke proslavio prvi trijumf u dresu Notingema

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.10.2016.
22:54
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Vladimir Stojković proslavio je u petak prvu pobedu u dresu svog novog kluba, pošto je Notingem Forest u okviru 12. kola kao domaćin savladao Birmingem.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Sjajne partije pružao je Vladimir Stojković u dresu bivšeg prvaka Evrope od momenta kada se priključio ekipi Notingem Foresta, ali sve do večeras srpski reprezentativac nije osetio slast pobede.

Notingem Forest je u petak na domaćem terenu savladao Birmingem rezultatom 3:1 (1:0) čime je prekinuta serija od pet mečeva bez pobede u Čempionšipu.

Srpski internacionalac večeras je upisao svoj sedmi nastup u dresu Notingema a konačno je dočekao pobedu iako mu ponovo nije pošlo za rukom da sačuva svoju mrežu.

Nema sumnje, Vladimir Stojković neće imati ništa protiv ukoliko bi svaka naredna utakmica u Čempionšipu bila završena tako što bi on kapitulurao ali da ekipa pritom osvaja po tri boda.

Za nacionalni tim dobre partije Vladimira Stojkovića takođe imaju veliki značaj jer će Slavoljubu Muslinu u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo biti potreban golman koji ima utakmice u rukama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke