Šćešni senior opleo po Arsen(al)u!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 08.01.2015.
12:31
Izvor: Sportske.net

Otac golmana Arsenala stao je danas u odbranu svog sina, nakon što je Vojčeh izbačen iz prvog tima nakon meča sa Sautemptonom.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Vojčeh Šćešni razapet je na stub srama nakon meča sa Sautemptonom.

Ražestio je navijače svojom lošom igrom, ali i reakcijama nakon golova, podjednako ljut je bio i stručni štab na čelu sa Arsenom Vengerom.

Nakon svega, Šćešni je poslat na hlađenje, Venger poručuje da se Poljak neće vraćati na gol do kraja sezone. Mediji su spekulisali da je kap koja je prelila čašu bila cigara, i to u tušu, njegov otac negira.

„Engleski mediji vole da izmišljaju stvari. Cigare su retkost među igračima. Pod tušem? Pa to nije tačno. Sumnajm da je moj sin toliko glup da puši u svlačionici.“, rekao je otac poljskog golmana koji ne demantuje verbalnu raspravu sa Vengerom.

Ipak, pod utiskom, Macej Šćešni je stao u odbranu svog sina, iako je priznao da Vojčeh nije u najboljoj formi.

„Molim vas, pogledajte samo Arsenalovu odbranu!“

„Čitava poslednja linija je sramotno loša cele sezone. Košćelni nije zaštitio Šćešnog kod prvog gola, a Per Mertezaker je trebalo da reaguje. Nemac je u ovoj situaciji pokazao agilnost i spretnost jednog nosoroga.“

„Neko bi trebalo da podrži Vojčega, ali stručni štab to ne radi. Vojčehu treba neko ko će kritički da anlizira svaki meč sa njim, ali da ostane pozitivan.“, slikovit je bio otac poljskog golmana za tamošnje medije.

Produbljivanje tenzija definitivno neće doneti ništa dobro, spekuliše se da bi uskoro mogao da usledi i rastanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke