Šćepović pogodio u mađarskom derbiju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.09.2016.
22:50
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Marko Šćepović postigao je prvi gol u dresu Videotona i to u derbi susretu sa slavnim Ferencvarošem.

vidi.hu
vidi.hu

Povezane vesti

Poslednji meč 10. kola mađarskog šampionata ujedno je bio i derbi kola pošto su snage odmerile ekipe Videotana i Ferencvaroša.

Zahuktali Videoton ugostio je slavni Ferencvaroš posle niza od tri pobede ali je večeras morao da se zadovolji remijem 1:1 (0:0) iako je bio na pravom putu da upiše još jedan trijumf.

Napad Videotona večeras su predvodili bivši prvotimci Partizana Danko Lazović i Marko Šćepović a potonji je u 54. minutu doneo prednost domaćinu preciznim udarcem sa bele tačke.

Bio je to prvi gol Marka Šćepovića u dresu Videotona kojem se priključio u smiraj letnjeg prelaznog roka, a prava je šteta što taj pogodak nije odlučio pobednika.

Ferencvaroš je do remija stigao sedam minuta pre kraja golom austrijskog internacionalca srpsko-hrvatskog porekla Marka Đuričina.

Od remija u derbiju 10. kola najviše je profitirao Vašaš koji je uprkos porazu od Đirmota zadržao lidersku poziciju na tabeli mađarskog šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
10:38

Ovo je ogromna greska sudije, razumem i da previdi prvi faul u napadu koji je pomalo stvar i sudijskog uverenja, ali da ne primeti ni lakat posle (ozbiljan kontrafaul za momentalan zuti karton) i jos (im) dosudi penal?!

avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 22.09.2016
06:12

Sigurno nece u srpskom derbiju

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
11:00

Pogodio je i u srpskom, i to na vasem stadionu za 2:0, bas si se ispalio sad...

avatar
LoleRava
Wednesday, 21.09.2016
23:29

Ovaj bivsi Srpski(Mihajlovicev)Zlatan Ibrahimovic jos igra fudbal,kakva fudbalska prevara,kad se setim tandema Lekic-Scepovic,kakva teska prica je to bila.Ali neka je uzeo neku kintu,barem nesto.