Šćepović DVA PUTA pogodio u Zagrebu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.12.2014.
19:37
Izvor: Sportske.net

Seltik iz Glazgova večers na Maksimiru igra meč poslednjeg kola Lige Evrope, a naš potencijalni reprezentativac Stefan Šćepović doveo je goste u vođstvo u 30. minutu meča! U finišu se još jednom upisao u strelce!

celticfc.net
celticfc.net

Povezane vesti

Bio je to, zapravo, preokret ekipe Seltika u ovom meču. Zagrepćani su rano poveli, golom Pjace u 14. minutu meča, međutim usledio je žestok odgovor gostiju.

Prvo je Kris Komons u 24. minutu izjednačio na 1:1, da bi samo šest minuta kasnije, i naš Stefan Šćepović savladao golmana Dinama Eduarda - 1:2!

Šćepovićevom golu je prethodio slobodan udarac za Seltik, Komons ga je odlično izveo, pogodio prečku, a na odbijenu loptzu natrčao je Van Dajk, koji je glavom spustio za Šćepovića, a srpski internacionalac ovu priliku ne propušta - 1:2!

Ipak, do kraja prvog poluvremena, Dinamo je izjednačio drugim golom Pjace - 2:2.

U nastavku, novi preokret, Zagrepčani su brzo stigli do ubedljivih 4-2, uz het-trik Pjace, da bi konačnih 4-3, postavio Šćepović svojim drugim golom.

Inače, ovaj meč nema veliki takmičarski značaj. Dinamo nema šanse za plasman u narednu fazu takmičenja, dok je Seltik osigurao drugo mesto, iza ubedljivog Salcburga.

Pogledajte Šćepovićev PRVI gol!



A evo i DRUGOG...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Billy and Mandy
Thursday, 11.12.2014
22:00

malo je reci da je panjina

avatar
Komreolne
Thursday, 11.12.2014
23:45

apsolutno se slazem a vec kad ga toliko hvale nek ga zovu u repku i onako goru nismo nikad imali.Sva sreca pustise onaj dron inace bi nas albanija tukla jedno 2:0