Sautempton poražen, Šelvi presudio majstorijom!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.02.2015.
18:53
Izvor: Sportske.net

Iako je Sautempton bio nešto opasniji rival danas, pobedu su slavili gosti.

Beta/AP Photo/Adam Davy, PA Wire
Beta/AP Photo/Adam Davy, PA Wire

Povezane vesti

Postavljalo se veliko pitanje hoće li Sautempton moći da izdrži trku za Ligu šampiona sa daleko bogatijim protivnicima u vidu Mančester Junajteda, Arsenala, Totenhema i Liverpula, a mnogi smatraju da će kad-tad morati da padnu u formi.

Reklo bi se da se to i dešava, danas su na svom terenu poraženi od velškog Svonsija rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Džondžo Šelvi sjajnim udarcem sa distance u 83. minutu meča.

Sautempton je danas bio opasnija ekipa, imali su nešto više šansi, ali nisu ni gosti bili toliko bezopasni, da bi iz jedne pomenute situacije i postigli gol.

Ekipa za koju je danas ceo meč odigrao Dušan Tadić imala je svoje prilike preko Pelea, Manea i Elije, srpski reprezentativac je takođe bio aktivan, ali je taktika Garija Monka danas odnela pobedu nad Ronaldom Kumanom.

Svonsi nije iskoristio par prilika iz kontri, pogodili su i stativu preko Džondža Šelvija, a Sautempton je mogao do izjednačenja u poslednjim trenucima preko Manea, ali je odbrana gostiju odlično reagovala.

Do kraja, Bertrand je dobio crveni karton i to direktan, zbog veoma grubog starta na jednog fudbalera Svonsija.

Gol pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola M.
Sunday, 01.02.2015
19:58

Bravo Šelvi! Hvala, u ime svih navijača Junajteda :)

avatar
NemanjaLFC
Sunday, 01.02.2015
20:11

na tvoju zalost nije samo obradovao navijace Junajteda.. :DnOvo fin rezultat i za Liverpul,Arsenal,Totenhem.. pa i West Ham

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 01.02.2015
22:44

Nemoj biti neozbiljan, West Hem nije u toj prici. . Bice opasna trka za 3. i 4. mesto. . Cinilo mi se da je Junajted siguran na trecem, ali su mu se ovom serijom kikseva svi priblizili. Ali u PL 5 bodova nije nista, steta sto su Siti i Celsi odmakli. .

avatar
KeCa RMCF
Sunday, 01.02.2015
20:56

Svaka cast i BIIIG like za SLIKU ! SAMO Stula !! :))