Sasuolo nastavio katastrofalan niz na svom terenu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.03.2017.
14:23
Izvor: Sportske.net

Prva današnja utakmica 28. kola italijanske Serije A odigrana je na ''Mapeiju'', odakle je i Bolonja odnela sva tri boda.

EPA/ELISABETTA BARACCHI
EPA/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Matine termin u današnjem 28. kolo Serije A bio je rezervisan za duel Sasuola i Bolonje, ekipa iz donjeg dela tabele.

U meču bez većeg takmičarskog značaja, Bolonja je kao gost slavila sa 1:0 i na tabeli se izjednačila sa današnjim rivalom.

Gol odluke postignut je u 58. minutu meča, kada smo videli odličnu akciju gostujućeg koju je kreirao Di Frančesko kroz sredinu, odbrana Sasuola bila je potpuno izigrana, a na kraju je Džemaili uposlio Matiju Destra, koji pogađa mrežu golmana Konsiljija - 0:1.

Prvu pravu priliku za izjednačenje domaćin je imao u 85. minutu, kada je Berardi snažno izveo slobodan udarac sa 28 metara od protivničkog gola, ali na njegovu nesreću, lopta je prohujala zamalo iznad prečke.

Pet minuta kasnije, još bolja prilika za Sasuolo, imao ju je Aćerbi, ali je golman Mirante sjajno reagovao i sačuvao pobedu ekipi Bolonje.

Sasuolo je tako nastavio veoma loš niz u mečevima na svom terenu - ovo im je već peti uzastopni poraz, posle neuspeha u duelima sa Ćesenom (Kup), Juventusom, Kjevom i Milanom.

Kako ste i navikli, većina utakmica Serije A igra se nedeljom od 15 časova, tako će biti i danas, a u centru pažnje biće duel Intera i Atalante, direktnig rivala u borbi za plasman na evropsku scenu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke