Santoš: "Siguran sam da možemo da pobedimo Hrvatsku"

Autor: Beta Beta
subota 25.06.2016.
08:26
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš rekao je da je Hrvatska kvalitetna reprezentacija, ali da očekuje pobedu i četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Imamo svoj cilj, a to je da pobedimo Hrvatsku, naravno. Protivnik ima ogroman kvalitet, baš kao i mi. Očekujem odličnu utakmicu i siguran sam da možemo da pobedimo", rekao je Santoš na konferenciji za novinare.

Portugal i Hrvatska će se sastati u osmini finala kontinentalnog šampionata u Francuskoj.

Santoš je naveo da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od prethodne tri u grupnoj fazi takmičenja i da je njegova ekipa spremna na to.

Prema njegovim rečima, prednost Hrvatske je to što je imala više vremena za odmor.

"Voleo bih da smo imali isto vremena, ali tako je kako je. Nema smisla plakati nad prosutim mlekom. Moj posao i posao mog štaba je da vidimo koliko su igrači fizički spremni", kazao je Santoš.

Reprezentativac Portugala Žoao Mario rekao je da njegova ekipa zna šta treba da uradi kako bi se plasirala u četvrtfinale.

"Tačno znamo šta treba da uradimo. Videćete jak Portugal, pun samopouzdanja. Daćemo navijačima razloga da se raduju. Poštujemo protivnika koji je odigrao odlično u grupnoj fazi, ali sada je drugačije", rekao je Mario.

Utakmica je na programu od 21h u Lensu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Saturday, 25.06.2016
12:48

Svim srcem uz Portugal!

avatar
P. S.
Saturday, 25.06.2016
12:48

Naravno da će za Portugal ova utakmica biti drugačija od prethodnih, ne samo zato što neće moći da igraju nerešeno, već i zbog toga što im nakon ove itakmice nema sledeće... :)

avatar
Krešo Arsenal
Saturday, 25.06.2016
09:40

NAPOMINJEM DRAGI KOMŠIJE SAMO ME SUDCA STRAH NIKOG DRUGOG..OVI CE SE BRANIT CIJELU TEKMU,ALI NEKO GLUMATANJE RONALDA U 16M ME STRAH ..ZNACI JEDINO SUDAC

avatar
Saturday, 25.06.2016
10:03

ne lupaj,ispada hrvatska...

avatar
Krešo Arsenal
Saturday, 25.06.2016
14:11

Sto vise mrzis to ti se vise vraca...MI HRVATI