Santos: ''Ronaldo fokusiran samo na reprezentaciju''

Autor: Beta Beta
subota 17.06.2017.
23:03
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santos rekao je danas da ne brine da će priče o eventualnom odlasku iz Real Madrida uticati na Kristijana Ronalda i njegove igre na Kupu konfederacija.

EPA/HOMEM DE GOUVEIA
EPA/HOMEM DE GOUVEIA

Povezane vesti

"Ja stojim iza karaktera i integriteta Kristijana Ronalda, i kao čoveka i kao sportiste. Imam dogovor sa igračima da lične probleme ostavljaju van nacionalnog tima. Sve te priče neće uticati na nas", rekao je Santos.

Nezadovoljan tretmanom u Španiji i optužbama za utaju poreza, Ronaldo je, prema navodima medija, rešen da napusti Madrid. On je to navodno prvo saopštio kolegama iz nacionalnog tima s kojima u Rusiji kao prvak Evrope učestvuje na Kupu konfederacija.  

Portugal sutra u Kazanju igra protiv Meksika prvi meč na Kupu konfederacija.

"Ništa se neće promeniti. Kristijano je potpuno fokusiran na pomogne reprezentaciji. On je fokusiran na ono šta treba ovde da se uradi i nema sumnje da će odigrati još jedan veliki turnir"
, rekao je golman Portugala Rui Patrisio.

Ronaldo je danas najnormalnije trenirao sa ostatkom tima. Tokom poslednjeg treninga pred meč s Meksikom, Ronaldo je bio nasmejan i stalno se šalio sa saigračima.  

"On je primer za sve nas, način na koji radi, način na koji igra. On je 100 odsto fokusiran na ovo takmičenje
", rekao je Patrisio.

Ronaldo nije razgovarao sa novinarima u Kazanju.

Kristijanu Ronaldu ugovor sa Realom ističe juna 2021. godine. On je ove godine pomogao "kraljevskom" klubu da osvoji titule u Ligi šampiona i Primeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Sunday, 18.06.2017
00:50

Mogao bi se Ronaldo fokusirati na price koje kruze i da izadje u javnost da smiri situaciju.