Šangaj Šenhua odbacio navode transferu Di Marije

Autor: Beta Beta
utorak 27.12.2016.
16:57
Izvor: Beta

Kineski fudbalski klub Šangaj Šenhua odbacio je danas navode da pokušava da dovede igrača Pari Sen Žermena Anhela Di Mariju i naveo da su medijske spekulacije o tome lažne i nemoralne.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Španski i francuski mediji preneli su da bi Di Marija mogao da bude još jedan poznati igrač koji će iz Evrope preći u kinesku Superligu, a da je za njega ozbiljno zainteresovan Šangaj Šenhua.

List Ekip preneo je da bivši fudbaler Real Madrida i Mančester junajteda u bliskoj budućnosti želi da napusti Pari Sen Žermen za veliki ugovor, a da je njegov menadžer Horhe Mendeš rekao da je već pregovarao sa čelnicima kineskog kluba.

"Svi znamo da se fiktivne glasine neumorno šire kada se približi prelazni rok. Pojedini nemoralni strani mediji su prešli granicu, znajući da nemamo ni vremena ni snage da odgovaramo na te lažne navode. Superligaški klubovi u Kini imaju doboke džepove, ali mi ćemo samo kupovati igrače koji su nam potrebni. Za nas je nemoguće da nešto uradimo iz hira", navodi se u saopštenju kluba Šangaj Šenhua.

Di Marija je ove sezone odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima za Pari Sen Žermen, a ugovor sa francuskim klubom ističe mu u junu 2019. godine.

Ranije danas trener Šangaj Šenhua Gustavo Pojet rekao je da je napadač Boke juniors Karlos Teves blizu dolaska u kineski klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 27.12.2016
18:54

di marija mora na hladjenje..

avatar
Paris St. Germain
Tuesday, 27.12.2016
18:41

Kao sto sam i rekao,Anhel ostaje,a Hese ide.

avatar
Tuesday, 27.12.2016
18:05

jel emeri normalan koji ludak(perez)moras biti da bi se odrekao di marie

avatar
Luka Modric
Tuesday, 27.12.2016
19:35

Nije perez lud nije ga se odreko neg prodo za 75 mil..real bez njega nije propo a to sto je di maria bio pohlepan osvetilo mu se..real nije i nikad nece bit jedan igrac to se valjda zna..zao mi ga je jer je bio odlican kao i ozill al brate ni jedan ne fali realu a njima real da i to jako

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 28.12.2016
01:02

Da ti odgovorim na komentar ispod pošto na tu ne mogu. Di Marija je poslednju sezonu odigrao fenomenalno ali ostale toplo hladno.Sreca pa Real ne zavisi od jednog igrača čak ni od Ronalda.

avatar
Tuesday, 27.12.2016
21:55

ima u tome istine ali di maria je puno znacio