Sanderlend veruje u Mojesa

Autor: Boban Filipović
sreda 29.03.2017.
20:00
Izvor: Sportske.net

Sa ostrva stiže informacija da je pozicija škotskog menadžera na 'Stadionu svetslosti' stabina, iako je njegova ekipa zakovana za dno tabele.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Čak i ukoliko "Crne mačke" ne uspeju da opstanu u Premijer ligi, Dejvid Mojes će ostati za kormilom, piše 'Telegraf'.

To po malo čudi jer je Sanderlend u ovoj deceniji svake godine menjao trenera, uglavnom su to bile "šok terapije" koje su davale rezultat jer je klub sa severoistoka Engleske redovno uspevao da sačuva premijerligaški status.

Deluje da su 'Crne mačke' potrošile svojih "devet života", a Mojesu bi ostanak u Sanderlendu možda mogao da predstavlja utehu što za njega nije bilo dovoljno sluha u Mančester Junajtedu.

Ipak, valja dodati da će u slučaju ispadanja u Čempionšip Mojes gotovo izvesno morati da pravi novi tim, jer je mala verovatnoća da će uspeti da zadrži Defoa, Pikforda, Konea, Kazrija... Osim toga, budžet kluba će biti oko 20 miliona funti manji nego ove sezone.

Sanderlend je poslednjeplasirani tim na tabeli Premijer lige na deset kola pre kraja sezone, sedam bodova daleko od sigurne zone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 29.03.2017
20:49

Pa realno i nema mnogo menadžera na raspolaganju, da bi vodili klub u Čempionšipu. Nije Mojes loš, boljeg bi teško našli..

avatar
King Didier Drogba
Wednesday, 29.03.2017
20:03

Ispravna odluka. Sa ovakvim timom nije mogao vise. I jos imaju najvise povreda u ligi od pocetka sezone. Jedini on bi mogao odmah da ih vrati u premijer ligu