Sančez zbog derbija prkosi lekarima!

Autor: Beta Beta
petak 06.02.2015.
15:01
Izvor: Beta

Fudbaler Arsenala Aleksis Sančes ne želi da posluša savet lekara i propusti gradski derbi sa Totenhemom, rekao je danas trener "tobdžija" Arsen Venger.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Sančez ima problema sa povredom tetive, ali postoji mogućnost da sutra bude u ekipi za derbi protiv Totenhema na Vajt Hart Lejnu (13.45).

"On želi da igra, misli da može da prkosi lekarima. Sančes toliko želi da igra da misli da može da prevaziđe problem sa povredom. Ne znam da li će igrati, potreban mi je savet lekara, ali i da na treningu vidim šta sve može da uradi", rekao je Venger, preneli su britanski mediji.

Venger je rekao da ima dovoljno igrača koji mogu da zamene Sančesa.

"Imam mnogo opcija u napadu, nismo 'kratki'. Ako svi dobro odigraju, možemo sve da prevaziđemo", rekao je francuski trener.

Obe ekipe jure plasman u Ligu šampiona, a posle 23 kola Arsenal je peti sa 42 boda, a Totenhem na šestom mestu ima dva boda manje.

"Londonski derbi je posebna stvar, a pogotovo što se dva kluba žestoko bore da udju medju četiri najbolje ekipe. Biće spektakularna utakmica", rekao je Venger.

Venger je dodao da očekuje neprijateljsku atmosferu na Vajt Hart Lejnu, ali da je uveren da njegovi igrači mogu da se koncentrišu samo na igru.

"Domaći teren u derbijima ponekad nije toliko značajan... Mi se uvek koncentrišemo na našu igru i utakmicu, bez obzira gde igramo, a to ćemo uraditi i sutra", rekao je Venger.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
England
Friday, 06.02.2015
16:53

Ako bude igrao i on, a vratio se u tim i Velbek ne pise se dobro ''pevcima''.Dobro je sto se vracaju polako vracaju povrijedjeni igraci i Vilser se vraca treninzima sledece sedmice.Onda ostaju povredjeni Arteta, Debusi i Dijabi. Ali sad njih trojica i nisu toliko potrebni, na desnom beku Belerin kida a Cembers je dobra zamjena + i Paulista moze tu da igra a i na zadnjem veznom je dobra konkurencija.