Sančez ne prihvata status 'zvezde'

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.12.2014.
12:37
Izvor: Beta

Fudbaler Arsenala Aleksis Sančez rekao je danas da nije "zvezda", već "samo još jedan igrač" londonskog kluba.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Sančez je tokom leta sa 31,8 miliona funti iz Barselone prešao u Arsenal i za londonski klub do sada je postigao 15 golova.

"Biti 'zvezda' je relativna stvar i ne slažem se da sam 'zvezda'. U ekipi imamo mnogo kvalitetnih igrača, prvoklasnih, osvajače Svetskog prvenstva sa Nemačkom i engleske i francuske reprezentativce. U toj grupi ja sam samo još jedan igrač", rekao je Sančez, preneli su britanski mediji.

"Imao sam sreće da dobro startujem u novom klubu, ali knjigu ne objavljujete pre nego što je napišete", dodao je čileanski reprezentativac.

Sančez je rekao da je srećan u Londonu i da je uveren da je doneo pravu odluku o transferu.

"Kada donosite odluku, morate da budete uvereni da je pravi izbor. Ne možete znati šta bi se dogodilo da ste napravili drugačiji izbor. Za sada sam srećan u Arsenalu", rekao je on.

"Došao sam da igram u ligi koju volim, klub je fantastičan, imam odlične saigrače, svetski poznatog trenera koji zaista brine o igračima... sve je sjajno", dodao je Aleksis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Nistelroj
Monday, 29.12.2014
14:07

Sančez>Suarez. Ogrešila se Barsa o ovog momka i to mnogo. Ali neka ovi njima Sančeza, a ovi njima uvale Vermalena za koga želim da komponujem pesmu: Ako je ovo čovek od stakla pa može da se slomi !!!