Sančez je pola Arsenalovog tima!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 28.12.2014.
17:34
Izvor: Sportske.net

Aleksis Sančez ove sezone igra fantastično, praktično vuče Arsenal na svojim leđima gotovo sam!

Beta/AP Photo/Daniel Hambury, PA Wire
Beta/AP Photo/Daniel Hambury, PA Wire

Povezane vesti

Aleksis Sančez je ovog leta stigao iz Barselone u redove Arsenala.

Očekivalo se da odmah doprinese, ali je retko ko mislio da će Čileanac napraviti ovakav start u Premijer ligi.

Sančez već ima 10 golova i 6 asistencija na svom kontu, a ta brojka postaje još impresivnija kada se ima u vidu da je Arsenal ukupno postigao 32 gola ove sezone!

To znači da je Sančez direktno učestvovao u polovini postignutih golova, a ako se gledaju i one akcije gde je učestovao u njihovom građenju, gotovo na prste jedne ruke se mogu izbrojati akcije gde ga nije bilo, i to uglavnom tada kada uopšte nije ni bio na terenu.

Takođe, na prošlom meču protiv KPR-a, Sančez je imao ukupno 11 uspešnih driblinga, što je više od bilo kog igrača ove sezone.

Kada se sve to pogleda jasno je da je Čileanac ubedljivo najbolji igrač Arsenala u ovom trenutku, a ako nastavi u ovom ritmu, verovatno će biti i jedan od kandidata za igrača sezone u Premijer ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Sunday, 28.12.2014
19:08

Sancez je motor Arsenala svuda ga je bio po terenu uvek najvise trci i bori se da ukrade i uzme loptu dok Flamini i Coquelin danas su bili uzasni oba dvoje vidi se da Arsenalu treba jedan kvalitetni visoki i snazni igrac u sredini terena jedan dobar zadnji veznji i jedan stoper kao zamene za Mertesackera.

avatar
Herkules88
Sunday, 28.12.2014
19:45

Nije Kokelan bio los, Venger je trebao od pocetka sezone njega da forsira kad vec nije doveo zadnjeg veznog jer moze da napreduje a da bi napredovao, logicno, trebaju mu utakmice

avatar
Herkules88
Sunday, 28.12.2014
21:04

nisam ni rekao da je bio neko ludilo, ali na pocetku to nije bio ni Ebue kao desni bek pa je postao odlican, utakmice cine svoje, tako je i Kokelan trebao da dobija sansu, nista nije gori od Flaminija ali ba bar mogao da napreduje dok Flamini ne moze

avatar
Goce94Skoplje
Sunday, 28.12.2014
20:12

Nije bio ni dobar gledao sam citavu utakmicu i igrao je amaterski za nekog igraca koji igra zadnjeg veznjog trebao bi vise da trci i da se bori po terenu da ne zaboravim Kokelan je veoma nizak igrac.