San Lorenco ponizio Boku Juniors

Autor: Boban Filipović
četvrtak 11.02.2016.
11:13
Izvor: Sportske.net

Na utakmici za trofej argentiskog Superkupa fudbaleri San Lorenca preslišali su Boku na stadionu 'Mario Kempes' u Sijudad de Kordobi, pa Papa Franja i ostali navijači kluba iz predgrađa Buenos Ajresa, Floresa, imaju mnogo razloga za zadovoljstvo.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Karlitos Tevez, Pablo Osvaldo i drugovi su pretrpeli katastrofu u Superkupu, San Lorenco ih je častio 'pokerom' u borbi za trofej. Papa Franja ima zbog čega da slavi.

Šampiona Argentine je u finišu prvog poluvremena spektakularno golčinom načeo Fernando Belushi, iskusni kreativni vezista koga ljubiljelji fudbala sigurno pamte po čarobnjaštvu iz vremena dok je nastupao za Olimpijakos i Porto.

Belushi je potom asistirao rezervisti Barientosu za 2:0 petnaesteak minuta pre kraja urakmice, nekadašnji igrač Katanije je uspeo da se upiše u strelce samo pet-šest minuta pošto je kročio na teren, a nedugo potom je golčinom iz slobodnjaka u stilu Siniše Mihajlovića rešio sve dileme.

Minut pre kraja nadahnuti Pablo Barientos je asistirao napadaču Nikolasu Blandiju, koji je neki minut pre njega takoe ušai i igru sa klupe, za konačnih 4:0.

Uživajte u golovima San Lorenca koji su ovom klubu doneli trofej argentinskog Superkupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT 24. III 2016.
Thursday, 11.02.2016
12:30

Dicen que estamos todos de la cabeza pero a San Lorenzo no le interesa, tomamom vino puro da damajuana, y nos fumamom toda la marijuana, ooo, San Lorenzo...