Šampionski Real, osam komada La Korunji!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.09.2014.
17:54
Izvor: Sportske.net

Ceh za sve prethodne kikseve Reala na startu nove sezone platila je danas La Korunja, koja je na svom ''Rijazoru'' doživela pravi debakl u duelu sa Ronaldm i drugovima. Het-trik Ronalda, sjajan gol Rodrigeza, briljantna rola Ćićarita...

Beta/AP Photo/Gabriel Pecot
Beta/AP Photo/Gabriel Pecot

Povezane vesti

Real konačno igra onako kako to navijači od njega i očekuju. Posle dva vezana poraza u Primeri, kraljevski klub je najpre u Ligi šampiona napunio mrežu Bazela, da bi danas u La Korunji demonstrirao još ubojitiju igru - sedam lopti u mreži domaćina, 2:8 na semaforu posle 90 minuta igre!

Domaćin je odolevao nekih pola sata, a onda je počela kanonada. Prvo je Kristijano Ronaldo sjajno reagovao na centaršut Arbeloe sa desne strane i preciznim udarcem glavom sa desetak metara doveo Real u vođstvo.

Još se domaći nisu oporavili od primljenog gola, a Hames Rodrigez je pokazao zbog čega je doveden u Real - fantastičan šut sa dvadesetak metara, iskosa sa leve strane - prelep gol za 0:2!

Do kraja prvog poluvremena, Ronaldo je još jednim svojim pogotkom, ovog puta u saradnji sa Benzemom, pokazao da domaćin nema čemu da se nada u nastavku - 0:3.

Ali, ono čemu se retko ko nadao, jeste i da Madriđani neće imati nimalo milosti prema uzdrmanom domaćinu.

Kao da ih je naljutio gol Medunjanina iz penala u 51. minutu, pa je petnaestak minuta kasnije, Bejl započeo novu Realovu kanonadu za totalni debakl La Korunje.

Velšanin je i u 74. minutu zatresao mrežu domaćih za 1:5, Ronaldo je četiri minuta kasnije stigao do het-trika, a pošto je Toče u 84. smanjio na 2:6, sam finiš meča protekao je u znaku Ćićarita Ernandeza.

On je tek u 77. minutu dobio priliku umesto Bejla, ali mu je vreme provedeno na terenu bilo dovoljno da se dva puta upiše u strelce, u 88. minutu i nadoknadi vremena, za konačnih, impresivnih 2:8!

Golove možete da pogledate OVDE.

Tako to izgleda kad se ''Kralj'' naljuti!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke