Šampion Španije za pola sata završio posao

Autor: Boban Filipović
subota 21.02.2015.
21:51
Izvor: Sportske.net

Atletiko Madrid opravdao ulogu favorita protiv Alemerije u 24. kolu Primere na svojoj 'Tvrđavi' i rutinski upisao 17. pobedu u sezoni. Blistao napadački tandem Mandžukić - Grizman.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Prvo poluvreme iz snova za Ćola, dobro da bolje ne može biti, sva tri udarca ka golu gostiju iz Andaluzije završila su u mreži Hulijana.

Almeriju je načeo Mario Mandžukić sa penala u 13. minutu, a do 30. minuta igre hrvatski napadač je dva puta asistirao Antoanu Grizmanu.

Gosti su ubijeni u pojam, u drugom poluvremenu su imali par pokušaja da ublaže poraz, ali im 'Jorgandžije' to nisu dozvolile.

Zbog ubedljive prednosti stečene u prvom delu igre Simeone je imao luksuz da odmori najzaslužnije, u poslednjih pola sata je uveo u igru Fernanda Toresa umesto Mandžukića i Raula Garsiju umesto Grizmana.

'Kolćonjerosi' nisu mnogo zapinjali, u drugom poluvremenu su nešto ozbiljnije zapretili tek u samom finišu, Saul je oprobao šut sa distance, ali je Hulijan bio na mestu.

Ostalo je 3:0, u nadoknadi su domaćini ostali s desetoricom, Sikeira je dobio drugi žuti zbog igranja rukom, sudija je, ruku na srce, mogao da mu progleda kroz prste.

Golove sa 'Visente Kalderona' pogledajte OVDE.

Atletiko Madrid ostaje na trećem mestu na tabeli, prišao je na tri boda zaostatka Barsi koja je danas kiksnula na 'Nou Kampu' protiv Malage. Lider Primere Real Madrid je na plus četiri u odnosu na gradskog rivala, ali svoj meč 24. kola igra sutra u Elćeu.

Almerija ostaje u donjem domu, dve stepenice iznad opasne zone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 21.02.2015
23:01

Opasan je ovaj Grizman. Svake godine ode prva zvezda napada ali oni nastavljaju da nalaze strašne zamene. Košta, pre toga Falkao, pre njega isl.

avatar
Milos Bogdanovic
Sunday, 22.02.2015
03:38

Kosta, Falkao, Tores, Aguero

avatar
Milos Bogdanovic
Sunday, 22.02.2015
03:38