Šampion "na mišiće" do boda protiv Svonsija

Autor: Boban Filipović
subota 08.08.2015.
20:28
Izvor: Sportske.net

'Labudovi' bili bolji i konkretniji rival od šampiona Engleske na 'Stamford Bridžu', ali nisu usepli da odnesu više od jednog boda u Vels iako su veći deo drugog poluvremena imali čoveka više na terenu.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Svonsi je prvi opasno zapretio, Bafatimbi Gomis je imao veliku šansu nakon 15-ak minuta igre, oklevao je i ona odlazi u nepovrat.

Čelsi je poveo polovinom prvog poluvremena, Fabijanski je stavio samo jednog igrača u živi zid kada je Oskar trebalo da izvede slobodnjak iskosa sa leve strane, Brazilac je 'namazano' izveo ovaj prekid, lopta je odkosčila u petecu i završila u golu - 1:0.

Međutim, Svonsi je izjednačio samo pet minuta kasnije, Kurtoa je odlično zaustavio udarac Gomisa glavom, ali je Andre Aju umešno pokupio otpadak i nakon sjajnog driblinga postigao svoj prvenac na premijerligaškom debiju.

Rezultat 1:1 bio je na snazi manje od 60 sekundi, 'Plavci' su vratili prednost čim su krenuli sa centra uz dosta sreće.

Vilijan je želeo da centrira sa levog krila, Fernandez je ušao u blok, ali lopta dobija čudnu putanju i završava u mreži Fabijanskog.

Branilac titule šampiona Engleske na veliki odmor odlazi sa preimućstvom od jednog gola, ali Svonsi je u nastavku krenuo veoma angažovano ka protičničkom golu što je dalo rezultat.

'Plavci' su preživeli nekoliko napada gostiju iz Velsa, Kurtou je sačuvala stativa, pa blok Baneta Ivanovića, ali u 55. minutu meča kompletna poslednja linija Čelsija je ispala, Tibo Kurtoa ruši Gomisa i dobija crveni karton, a uz to je skrivio najstrožu kaznu.

Nezagrejani Begović nije imao šanse protiv Bametimbija Gomisa koji rutinski poravnava na 2:2.

Brojčano superiorniji 'Labudovi' nastavljaju sa napadima, Džeferson Montero, Andre Aju i Džondžo Šelvi drže čas fudbala na 'Stamford Bridžu', dali su još jedan gol preko Gomisa, ali on je opravdano poništen zbog ofsajda.

Eden Azar je imao u finišu jedan dobar solo prodor nakon kontre, lukavo je tukao u prvo ćoše, ali lopta pogađa Fabijanskog u glavu.

Murinjo je u svom stilu izvršio izmene kako bi pojačao defanzivu, to je donelo rezultat, prilazi golu Begovića su bili dobro zatvoreni u poznoj fazi utakmice, te je završeno 2:2.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

114 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner11
Sunday, 09.08.2015
01:22

Svonsi uopste nije naivna ekipa . Bice jako uzbudjlivo ove sezone

avatar
John McClane
Saturday, 08.08.2015
23:08

Ne svidja mi se kako smo danas odigrali, ali i da kiksamo prvih nekoliko kola opet cemo se boriti za naslov prvaka. Ako se ko sjeca pretprosle sezone (2013-2014), imali smo nekoliko nejasnih kikseva na svom terenu pa smo se opet skoro do samog kraja borili za titulu sa Sitijem i Liverpulom. Svonsi i Kristal Palas ce ove sezone uzimati mnogim jakim timovima bodove, oni su black horse klubovi za ovu sezonu. Treba nam lijevi bek i jedan mladji stoper. Stoper Stons ili Laporte. Lijevi bek Rahman koji je rodjen za Premier ligu.

avatar
Sunday, 09.08.2015
00:37

Čelsi ima uigranu ekipu, ali nije pokazao svoju punu moć, sada već, juče :D

avatar
Van Cho
Saturday, 08.08.2015
22:27

Dobra,dinamicna,uzbudljiva,prava premierligaska utakmica.Remi pravedan rezultat.

avatar
naderbosic
Saturday, 08.08.2015
22:19

Neko je rekao da je Swansea zasluzio bod,ja cu reci da su zasluzili sva 3.Zanima me samo sta Mourinho radi s ovom ekipom?Gdje ide sve ovo?Govorili ste za poraze u prijateljskim da su nebitni,pa i u Cshieldu da je to trofej za prosječne,sta je sada problem.Kada sam pisao da nam svaki brzi igrac stvara problem niste mi vjerovali,ali Montero vam je dokazao gdje sve to ide.Svaka cast Ivanovicu,ali mislim da ga Montero treba posjetiti na urgentnoj nakon onakvih lomljena i prolazenja,eto vam Willian,kljucni krivac za gol,a fazon najbitniji igrac Chelseaja,jadan Chelsea ako je on najbitniji.I samo jos jedno,drago mi je sto se podsmjevaju Mou na drustvenim mrezama,mozda shvati da mu filozofija više ne pali,da igramo ko pročitana knjiga,bez ideje,bez ičega.Swansea poštovanje,odlična ekipa.

avatar
West London
Saturday, 08.08.2015
22:17

Moje viđenje utakmice je da je swansea tim kojem gode i prijaju timovi iz gornjeg djela oscar zabio fantastičan gol ayew pokazao da je majstor i da će biti pojačanje willian je sretno zabio gol ali gol je gol u prvom poluvremenu chelsea je bio bolji ali onda šok u 52.min.ali kad se bolje pogleda cahill je glavni krivac jer nije pratio igrača a courtoisa je isto pogriješio tako da njih dvojica su 2 glavna krivca sad što se tiče mislim da nije bio ali 99,9% sudaca bi sviralo onaj start kao penal jer se gomis nalazio na crti šesnaesterca ali nema veze još moram pohvaliti jojo-a shelvya koji je bio najbolji igrač danas ne treba plakati za prolivenim mlijekom mislim očekivala se pobjeda ali bolje nod nego poraz sad se malo srediti i na noge city-u.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 09.08.2015
09:37

kako ba bolji u prvom poluvermenu koda smo gledali totalno razlicite utakmice pogledaj statistiku 1 poluvremena..sad si me nasmijao

avatar
lamps8
Wednesday, 12.08.2015
02:21

po meni glavni krivac za drugi gol je vilijan nije video da odbrana sprema ofsajd zamku

avatar
Veljko Puzovic
Saturday, 08.08.2015
21:35

Svonsi odlicna i cvrsta ekipa, milina mi je gledati kao igraju na prvu. Svaka cast. Zasluzili su bod. Montero opasan igrac, prodoran, spretan. Drago mi je zbog Ajua, trudio se borben bio. Selvi dobar, Gomis solidan. Celsi nije igrao bas toliko lose, ali nisu u formi, mislim da je danas Fabregas odigrao jako slabo, i da se odmah primetilo. Azar se trudio kao i Vilijan. Sve u svemu mnogo zanimljivija utakmica nego ona u 13:45 :) Vise golova, vise tempa.

avatar
Saturday, 08.08.2015
22:24

+ zaboravio si da napises da je nas Bane takodje odigrao slabo da se ne lazemo, Montero se igrao sa njime,nekako mi deluje kao da je bane spor pa se ovaj igra sa njime,mada stojim iza toga da nisu jos u formi,a iskreno i ne bi trebali da budu,tek je pocetak sezone.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 09.08.2015
09:43

moram te pitati zasto celzi ne treba da bude u formi a man.untd treba da je 1 utakmicu u formi pa i oni su tek odigrali prvo kolo,jos je vasa situacija gora man.untd ima 5 novih igraca dok je celzi nastupio sa sampionskom ekipom bez i najmanje izmjene ili ti mislis da ekipa koja igra godinama zajedno i ta ista ekipa je osvojila titulu treba da udje u formu,a man.untd koji ima 5 novih igraca treba odma da igra odlicno...imate dvostruke arsine vi navijaci celzija,pljujete man.untd sa 5 novih igraca i ne uigranost vi se ne ne mozete vaditi na neuigranost zar ne?

avatar
Poetry in motion
Sunday, 09.08.2015
01:42

Samo ti stoj iza toga...

avatar
Dragojevic Andrija
Saturday, 08.08.2015
22:26

svonsi u pocetku nije stvorio mnogo sansi i kad god su stvorili sve je bilo od gresaka kejhila i baneta zajedno sa terijem mnogo lose su se kretali i tu je gomis dolazio do isticanja kao i montero za kojeg bane nije imao lijeka nazalost :( i kod onog crvenog je vilian bio zadnji igrac i on je drzao gomisa :OOO okle bree on tamo to mi ne ide u glavu ali dbr dako se opameti celsi i dovede prije svega super stopera a ne kalas i cristijansen da mi treniraju od 22 godine ukupno.. neka daju 30milki za stonsa koji je vjerovatno dobar izbor ili nekog iskusnijeg a da ima bar 25god :)

avatar
Saturday, 08.08.2015
21:29

Da je Junated izgubio danas, ''Plavci'' bi hejtovali samo tako. Bolesni King i Poketino najviše. Ja ću biti realan, pa ću reći da je Čelsi bio bolji rival dobar deo prvog poluvremena, ali je onda usledio dobar period Svonsija.

avatar
Dzoni_CFC
Saturday, 08.08.2015
21:40

Hahahahahahahaha pao sam sa stolice za ,,bolesni king,, hahahahahha Bas si mi ulepsao dan...Slabo smo odigrali nema sta,Ivanovic jako los montero ga slomio..Fabregasa ne zelim da komentarise...Zanimljiva tekma sve u svemu :)

avatar
Sunday, 09.08.2015
00:35

Apsolutno se slažemo. Čelsi nije pokazao svoju punu snagu. Doći će to na svoje mesto, vremenom.

avatar
naderbosic
Saturday, 08.08.2015
22:14

I ja cu biti realan i reći da je United odigrao odlicno 2 dio 1 poluvremena,ali da je Tottenham u 2 dominirao,ali Chris Smalling je izvanredno odradio posao,tre smatram da je dominantnost Tottenhama posljedica neuigranosti tima,i malo previše forsiranja Romera u defanzivi,ali mislim da bi to moglo doci na svoje.

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 08.08.2015
21:21

Necemo se zavarivati,Celsi je u losoj formi i mogu reci da se polako i zabrinjavam jer je je ovo 5,6 mec kako nisu pobedili.Ajd pocetak je sezone i ima vremena sve da se popravi ali....

avatar
Андер Ерера
Saturday, 08.08.2015
21:52

Zavarivati? :D

avatar
Carina
Saturday, 08.08.2015
21:54

Tim vapi za pojacanjima...mozda treba prodati Remija i aknuti neke velike pare za Grizmana, da se ekipa razmrda

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 08.08.2015
21:19

Kakav idiotski potez Kurtoe, Begovic moze da ga izbije iz prve postave. Svonsi igra super, zasluzili su bod ali sam siguran da bi ostala sva 3 na Bridzu da se nije desio onaj crveni i penal. Poludeo sam kad je uveo Zumu umesto Seska, ali Svonsi je tad zaigrao defanzivno, Azar je bio neuhvatljiv, Kosta van ritma totalno kao i Ivanovic gde je duvala promaja ceo mec na desnoj strani...Idemo dalje!

avatar
Z
Saturday, 08.08.2015
21:46

Kao prvo svaki golman,pa i golman top klase kakav je Kurtoa (sigurno top5 golmana na svetu) moze u zaru borbe da napravi ovakvu gresku, on je siguran prvi izbor, cemu svedoci prodaja Ceha, takodje golmana top klase. Kao drugo, uveo je Zumu kako bi zatvorio prilaz golu obzirom da je planirao da uvede Falkaa, i tako zaigra sa 2 napadaca iako ima igraca manje, Kao trece, ekipa jos nije uigrana, putovalo se 16k km na turneji, PL nikada ranije nije pocela, a ocekuju se jos bar 2 ipojacanja.....sve to nije opravdanje, Svonsi je odigrao ODLICNO, ali sve navedono ima uticaj. Bice bolje...u to sam 100% siguran.

avatar
The KING(guapo)
Saturday, 08.08.2015
21:14

Teri i Kejhil su prosto prespori videlo se na predsezoni koliko su kiksirali,a Zuma koji je najvise pokazao od defanzivaca na pripremama sad sedi na klupi.Wilijan je skart igrac,trkac koji u napadu ne pravi razliku.

avatar
Jovan Stanisavljevic
Saturday, 08.08.2015
21:44

ne rise vise... kako mozes reci za vilijana nesto. decko je sasvim dobro odigrao tekmu

avatar
naderbosic
Sunday, 09.08.2015
14:13

Ako mu je ovo dobra tekma kakve su mu loše onda?Direktni krivac za 2 gol.

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 09.08.2015
07:19

Vilijan je krs igrac.

avatar
Z
Saturday, 08.08.2015
21:50

A ti si druze skart navijac koji je poceo da navija za ovaj klub u proteklih 5-7 godina. Pomenuti stoperi su bili najbolji tandem preosle sezone (a Kejhil je pretprolse po mom misljenu bio najbolji defanzivac lige, Teri sigurno prosle), ti si ih licno velicao, a posle jednog kiksa okreces plocu. Cela ekipa je trenutno van forme (neke od razloga sam naveo u komentaru iznad). Kada si video da neki igrac, kao danas Montero, onako masakrira jednog Ivanovica (koji je 10x bolje igrace stavljao u dzep)?!

avatar
Делија_момак
Saturday, 08.08.2015
21:11

Браво за Свонси. Вили су добри :-)

avatar
djomla1990CFC
Saturday, 08.08.2015
21:09

Veoma lose izdanje..Neke greske su presudile ovome rezultatu..Ali odbrana pod hitno mora da se pojaca..Terry je konstantno kasnio za igracem kod ubacivanja iz kornera,Ivanovic solidan u odbrani,ali se zato u napadu od njega nista ne moze ocekivati.Tu je totalno beskoristan..Oskar po meni najbolje odigrao do izmjene,toliko lijepih poteza i proigravanja.Willian samo trci i trci,u napadu skoro nista(svega par prodora),u odbrani koristan ali kriv kod drugog gola.Hazard zadnjih pola sata samo pokazao sta umije,do tada blijed.Costa se trudio dosta,ali nije bilo prave prilike za njega.Curtois veoma neiskusno srusio igraca,iako je dobro branio prije toga.Ali ako Begovic ovako bude branio i u sledecoj tekmi,vrlo lako bi Murinjo mogao dati njemu priliku umjesto Curte.Nebi bilo nezasluzeno.Sve u svemu,tanko tanko i tanko.Treba nam bek i stoper pod hitno!

avatar
Igorr
Saturday, 08.08.2015
21:06

Montero odličan igrač!

avatar
Стефан Б.
Saturday, 08.08.2015
21:06

Pozdrav za Carinu, The KINGa i ostale što su se smijali Junajtedu..

avatar
Carina
Saturday, 08.08.2015
21:55

Seti se sta vama u poslednje vreme radi Svonsi pre nego sto pocnes sa pozdravima. Koliko puta mislis da cete jos pobediti bez suta u okvir gola?

avatar
Sunday, 09.08.2015
00:02

Imali smo 1 haha,Svansi je strasna i borbena ekipa i moguce je da su danas zasluzili sva 3 boda,kao sto su nas prosle sezone tukli zasluzeno oba puta,ali Celsi u ovom trenutku nije na svom nivou,tek je ovo pocetak paklena liga ce biti. :D

avatar
ACACHELSEA
Saturday, 08.08.2015
21:04

Crveni je presudio mec, bod zasluzeno za oba tima.Mora mnogo bolje u nastavku.Titula se osvaja protiv ovakvih timova.

avatar
Beštija1
Saturday, 08.08.2015
20:55

Glavni pokazatelj zasto je celzi glavni konkurent za titulu, cak i kad se raspadaju igrom a njihov protivnik igra odlicno tu je po neka dobra odbrana golmana i malo srece, i oni dodju do boda.

avatar
Petar Jege
Sunday, 09.08.2015
00:16

Onda je Junajted šampion. :D

avatar
Manipulator
Sunday, 09.08.2015
18:11

Mancester Junajted se raspada.

avatar
Z
Saturday, 08.08.2015
20:54

Zasluzen crveni i zasluzen penal, decko je napravi gresku ali ok. Ne secam se kada je neko kao Motero namucio ovoliko Baneta, pa i celu odbranu. Svonsiju svaka cast, od prvog minuta su igrali hrabro i zasluzili su ovo. Sto se tice CFC-a. nema veze, tek je pocetak, noge su jos teske, sve ce doci na svoje mesto.

avatar
the NormalOne
Saturday, 08.08.2015
20:49

Eto Kinze bas ste ih rasturili i pokazali nama diznilend ekipama.Inace svaka cast Svonsiju bio je upravu covek kad je rekao da su ozbilni kandidati za TOP7

avatar
Leo barselona
Saturday, 08.08.2015
23:08

vidimo se u LS ove godine haha

avatar
AxweII
Sunday, 09.08.2015
09:32

Stara fora, nova...

avatar
Jac
Saturday, 08.08.2015
20:48

Svonsi je ostecen. Koju srecu ima ovaj mali celzi.

avatar
Carina
Saturday, 08.08.2015
21:56

U kojoj situaciji?

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 08.08.2015
20:48

Tacno se vidi i osjeca da Premijer Liga po KVALITETU odavno nije najbolja,to se najbolje odrazava u evropi....Zamislite da dodje Swonsi na Nou Kampu,pa Nejmar,Messi i Suarez bi ih razmontirali.

avatar
Dzoni_CFC
Saturday, 08.08.2015
21:45

Mhm....Samo sto bi lopta prosla a Lesi i Cirkusant nebi...Selvi , Wilimas i brat KI bi ih poslali u penziju... Ne mozes ti to da razumes jer gledas samo Barsu...

avatar
Beštija1
Saturday, 08.08.2015
22:04

hehehe a zato da barsa dodje na Liberty stadionu mali nejmar bi popio crveni za simulaciju

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 08.08.2015
20:47

Au prelos start,mada ne brinem mnogo ima jos 37 kola da se isprave stvari ali slijede 2 pakleno teska gostovanja Sitiju pa Vest Bromu (Nama uvijek neugodnom)nSvonsi je mogao lagano da pobjedi ovde,Begovic je bio sjajan ,Kurtoa mozda prestrogo kaznjen onim crvenim kartonom (Cak se cini da je faul bio izvan 16) Ali ipak u takvim situacijama se sudi penal u 90% slucajeva,tako jennNije bauk ali jako los start za Celsi ,svaka cast Svonsiju na odlicnom mecu :)

avatar
mrancic
Saturday, 08.08.2015
20:47

Van Gale, pogledaj snimak da vidis kako krilo Svonsijs Montero igra protiv doma staraca Celsijeve odbrane.Kad nas ponovo pobedjivao Svonsi smanji sujetu i pitaj Monka kako da postavis igru UTDnCelsi je nadigran.Sa gegulama u odbrani tek ce dagube.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 08.08.2015
20:44

Ajmo sad malo da prozivamo Celsi...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 08.08.2015
20:42

I oni da osvohe titulu? Haha

avatar
Андер Ерера
Saturday, 08.08.2015
21:53

Pa mi sigurno nećemo ako ne dovedemo štopera.

avatar
AxweII
Sunday, 09.08.2015
09:33

Ma i da dodje opet ne mozete. Treba uigrati toliku kolicinu prvotimaca...Ne osvajaju se titule preko noci, to barem vi znate.

avatar
AxweII
Saturday, 08.08.2015
22:06

To stoji i za vas.

avatar
Ajde?
Saturday, 08.08.2015
20:40

Čelsi srećno do golova, remi možda i najpravedniji.

avatar
John McClane
Sunday, 09.08.2015
00:34

Remi je najrealniji. Gledajuci ovu utakmicu mislim da bi Bane bio korisniji u paru sa Terijem. Aspilikueta da igra na svojoj prirodnoj poziciji, a da kupe tog Rahmana za lijevu stranu. Sta ocekujes sutra Arsenal-Vest Hem? Vest Hem je kilavo usao u sezonu, mislim na LE.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 08.08.2015
20:40

murinjo se opet branio parkirao autobus kad je izvadio iz igre fabregasa a ubacio zumu igrao sa 5 defanzivaca

avatar
Fesi
Saturday, 08.08.2015
20:39

Mislim da Yokohama gume nisu kompatibilne sa celsijevim autobusom. Costa sjajan za jednog pedesetogodisnjaka.

avatar
Carina
Saturday, 08.08.2015
21:57

Ne postaje izlizan taj komentat, samo nastavi da ga koristis pri svakom kiksu Celsija

avatar
Carina
Saturday, 08.08.2015
20:39

Inace penal nad Dijegom nije video sudija u prvom i cist crveni za Vilijamsa kad je zaustavio Kostu kad je isao sam ka kaznenom Svonsija. Kampanja se ocigledno nastavlja...

avatar
Sanchez#17
Saturday, 08.08.2015
21:40

Svima crveni i 3-0 za Eastwich, taj fazon a? :P

avatar
Aleksandar St.
Saturday, 08.08.2015
21:44

inace,start je bio na loptu i nema govora o penalu,to se jasno videlo na usporenom snimku...taman te covek pohvali i ti ponovo postanes nerealan...inace hvala celziju sto ce omoguciti da liga bude kolko tolko zanimljiva,jer ce ipak na kraju celzi biti prvak...bar tako kazu uvek realni navijaci celzija....

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 08.08.2015
20:39

karma je cudo vratis se sve,pa da krenem danas pojedini navijaci celzija komentarisu da je man.untd nadigran od strane totenhema pa sad bi volio da prokomentarisu relano ko je nadigran celzi ili svonsi ako sumnjaju ili su nesigurni nek bace oko na statistiku,druga stvar man.untd dao na srecu gol evo opet pitanje za te navijace celzija drugi vilijanov gol jeli on djelo srece ili je gadjo odbranbenog igraca u nogu pa da lobuje golmana svonsija. svonsi startovo sampionski u odbrani naslova :) sutra cemo vidjeti ostale koji se prse za favorite i koji kazu da ce lagano do titule.

avatar
Adnan
Saturday, 08.08.2015
20:39

Bit ce interesantna borba za Ligu Europe ove godine.

avatar
AxweII
Saturday, 08.08.2015
22:05

MU za sada ima blagu prednost.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 09.08.2015
10:02

tebe ko navijaca liverpula cu pitati dali sampionska postava celzija treba da se uigraje ili tim sa 5 novih igraca. celzij je procitan to je svima bilo jasno jos na pripremama.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 09.08.2015
00:52

Haha junajted ispred liverpula 100% livetpul neko 6-7 mesto max

avatar
Leo barselona
Saturday, 08.08.2015
20:36

gledo sam ovaj mec, I samo cu rec da je EPL 25 puta jaca od spanske lige, spanska liga je dosta slabija

avatar
Zoran GGMU CG
Saturday, 08.08.2015
23:02

navijaci barse priznaju to mi se svidja napokon neko realni ovo je fudbal

avatar
Saturday, 08.08.2015
20:36

Svonsi bolji tim danas,Celzi dao 2 smesna gola,ali ni Svonsi nije zasluzio pobedu bas zbog toga sto nakon iskljucenja Kurtoe jedva da je prelazio na stranu Celzija.Po bod realna raspodela.

avatar
NIKE
Saturday, 08.08.2015
20:36

Ranije sam rekao da bi bilo tko u Engleskoj došao do titule trebat će mnogo sreće. Danas se to pokazalo tačnim i u meču UTD vs Tott i ovaj meč takođe. Swansea odličan, ako netko navija za njih, od mene iskrene čestitke, predlažem Mourinhu da pošaljemo ponudu Arsenalu (Kurtoa & Begović + 10m) za Čeha. Ništa plavci idemo dalje, važno je da je počelo i da uživamo u fudbalu, a što se tiče trofeja - mislim da je još rano da govorimo o njima. Raduje me povratak starog dobrog Oskara i povreda Koste izgleda nije mnogo ozbiljna, a Bane je već izgubio brzinu i mislim da je vrijeme da pređe na stopera, a Aspi i jedan novi LB da igraju po strani. Azar - mađioničar, niže igrače kao drva po terenu, šteta je što prima onoliki broj udaraca, ali to je Premiership. Jedva čekam iduće kolo MCFC vs Chelsea, ima da sve pršti, pozz.

avatar
Ashburton Grove
Saturday, 08.08.2015
20:35

Ivane javi se...

avatar
Carina
Saturday, 08.08.2015
20:35

Na pocetku utakmice se videla glad, odmah posle primljenog gola smo opet poveli, ali opet, odbrana koja igra zajedno vec 4 godine, katastrofalno busna. KATASTROFALNO! Kurtoa je svakako nepotrebno oborio Gomisa, ali pre toga je imao 4 odlicne odbrane, pa Teri odlican klizeci, a nakon toga i Begovic 4 fenomenalne odbrane koje su nam spasile i bod. Fabregas, Azar i Ivanovic bi morali da se vrate sa plaza, a zasto je Vilijan bio poslednji covek odbrane u akciji u kojoj je Kurtoa napravio penal, to ne mogu da shvatim. Kosta bez suta ka golu, Azar jedan jedini pokusaj, Vilijan trci li trci, ali nama treba fudbaler, ne atleticar. Bice stvarno strasno ako protiv Sitija ne bude igrao Kvadrado, a Zoze je napravio i gresku sto je jedinog igraca koji je izgledao zainteresovano i opasno izmenio kad je ubacivao Begovica. Mora odbrana mnogo sigurnije protiv Sitija inace nam se smesi opasan poraz.

avatar
marijaan
Saturday, 08.08.2015
20:34

E ovo danas govori o kvalitetu engleske lige,kakav se samo fudbal igra,svako svakoga moze da dobije,celzi jednostavno danas i nije zasluzio pobjedu.Ko ce mijenjati azara ili wilijana u slucaju povrede,to je najveci problem celzija definitivno,pretanka klupa sto se krila tice,ne znam zasto kvadradu ne da sansu,bar je za tu klupu :D

avatar
Zoran GGMU CG
Saturday, 08.08.2015
23:01

kad to kaze navijac reala onda je stvarno tako:)

avatar
Manchester City FC
Saturday, 08.08.2015
20:34

Procitani ste.!

avatar
Leo barselona
Saturday, 08.08.2015
23:11

ipak je man.city jedan od najtrofejnijih klubova u evropi, posle Celzija, aHAAAAAAAAAAAAAAAA

avatar
Lord Bobinho10
Saturday, 08.08.2015
20:33

Tesko da ce Celsi do titule ove sezone cini mi se da su provaljeni tj Murinjova taktika.

avatar
Leo barselona
Saturday, 08.08.2015
23:10
avatar
Zver Memphis
Saturday, 08.08.2015
20:33

Nezasluzeno se izvukao mali plasticni Celzi! ocekujem ove sezone da se bore za LE!

avatar
Stefan123
Saturday, 08.08.2015
22:24

Vi ste LE taj mali Celsi je u LS

avatar
Bratuska_Blueboy
Saturday, 08.08.2015
23:55

dodro je depaj igrao danas steta sto ga izveo hahahaha

avatar
superfrankielamps
Saturday, 08.08.2015
20:32

Ispada sad da se uvijek zalimo, ali opet smo malo osteceni od strane sudije.. Igra nije bila dovoljno ostra, mora to bolje, nazalost Bane po meni najlosiji danas..Montero igrac utakmice.

avatar
scylla98
Saturday, 08.08.2015
20:32

Topi se plastika! Velika vrucina!

avatar
AxweII
Saturday, 08.08.2015
20:32

Pa sta je ovo? Posle MU i Celzi razocarao!! Svonsi je morao danas slaviti i to ubjedljivo. Matic i Bane ocajni danas. Pogotovo Bane koji ce dugo pamtiti Montera. Al sta reci za Costu padavicara?! Jednom ce ga jedan stoper sloziti da se nece vise javiti...Suarez je za njega cvjecka...

avatar
Van Cho
Saturday, 08.08.2015
23:49

Mozda MU tebe razocarao ali mene nije,za Celzi bas me briga....

avatar
AxweII
Sunday, 09.08.2015
09:37

Aj smiri se druze, danas ce vjerovatno i ovi moji crveni kiksati protiv Stouka pa cete vi cete malo odahnuti..A ako te MU juce nije razocarao sa onako losom igrom onda lazes samog sebe.

avatar
Saturday, 08.08.2015
20:31

Ne moze se bas reci da je bilo na misice posto je Celsi sa igracem manje bio ravnopravan rival.Jednostavno Celsi nije imao srece.

avatar
Japanac
Saturday, 08.08.2015
20:31

Kakvih faula svira Oliver u prvo poluvreme da nije smesno bilo bi tragicno,Swansea sa igrac vise cuvaju 2-2,a Aspilikueta retko odvratan igrac,nesto kao Lihtstajner u Juve...