Šampion Engleske dolijao na 'Enfild Roudu'

Autor: Boban Filipović
subota 10.09.2016.
20:24
Izvor: Sportske.net

Liverpul je nadigrao Lester pred svojom publikom i sasvim zasluženo slavio u poslednjoj utakmici subotnjeg programa četvrtog kola Premijer lige.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Menadžer 'Lisica' Kaludio ranijeri je bio u pravu kada je progalsio današnjeg rivala favoritom, 'Redsi' su izgledali bolje od samog starta utakmice i svoju dominaciju krunisali golom već posle 13 minuta igre.

Milner je asistirao za Firmina, a Brazilac doveo svoj tim u vođstvo.

Na isteku pola sata igre, Liverpul je duolirao prednost.

Henderson je odigrao divan dubinski pas za Staridža, ovaj prepeo petom odigrao sa Sadia Manea, a Senegalac samo 'bocnuo' loptu preko Šmajhela.

Domaćin je vratio Lester u život pred odlazak na odmor, Lukaš Leiva je grubo kiksnuo u opasnoj zoni, a Vardi to surovo kaznio.

Međutim, nakon samo desetak minuta igre u nastavku Adam Lalana pogađa malu mrežu pošto mu je Vajnaldum ostavio loptu kao na tacni u protivničkom kaznenom prostoru i tako vraća dva gola prednosti 'redsima'.

Tada je postalo jasno da će bodovi ostati na 'Enfild Roudu', a šlag na tortu stavio je Roberto Firmino svojim drugim golom u poslednjim trenucima meča za konačnih 4:1.

Reprezenativac Srbije Marko Grujić je ubedljivu pobedu svoje ekipe odgledao sa klupe za rezerve.

Liverpul se ovim trijumfom probio na peto mesto sa sedam osvojenih bodova, Lester ostaje na četiri u 'donjem domu'.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

82 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manipulator
Sunday, 11.09.2016
11:04

Sto cemo tek Junajtedu da napravimo...

avatar
Special One
Sunday, 11.09.2016
12:35

Abd, samo nemoj da nestajes poslije utakmice, kao i uobičajno.

avatar
Sunday, 11.09.2016
18:09

Svi ste vi nestali posle utakmica u Ligi evrope.

avatar
FirminoBret
Sunday, 11.09.2016
13:30

Ajde kao navijač Liverpula ne jedi buniku. Junajted je odlična ekipa, nakon 90min se komentariše ko je koga pobijedio :)

avatar
AfricaLoF
Sunday, 11.09.2016
10:26

Odlicna partija Liverpula. Vidi se uticaj Klopa. Sa dovodjenjem pojacanja u odbrani, Liverpul ce biti jos konkurentniji. Ocekuje se zanimljiva borba za titulu. Totenhem nastavlja tamo gde je stao prosle sezone.

avatar
El Diablo
Sunday, 11.09.2016
02:13

Lester je sebi pripisao smrtnu kaznu kad je prodao Kantea a jos i doveo Ahmeda Musu kojeg je nenormalno platio a i onog Poljaka,ne mogu da mu se setim prezimena.To su bas,bas losa pojacanja.Kad im Liverpul dao 4 gola,sta li ce onda Porto u LS da im radi,koji je najjaci u njihovoj grupi,gde su jos Briz i Kopenhagen naseg Andrije Pavlovica.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 11.09.2016
16:32

Musa je odlican igrac, a Lesterova prosla sezona se ne ponavlja. Oni su tim za sredinu tabele... Aj da sacekamo i vidimo sta ce uraditi u LS...

avatar
scofield
Saturday, 10.09.2016
22:10

LivErpul definitivno igra najlepsi fudbal na ostrvu. Razneli su ih. Firmino - Mane kidaju. Kad bi Liverpul imao malo bolju odbrannu bili bi fantasticni.

avatar
Liverpul Crna Gora
Saturday, 10.09.2016
21:36

Fantasticna partija, razbili su ih...bravo!!! Samo naprijed YNWA

avatar
Kucky Dog
Saturday, 10.09.2016
21:21

Klop me počinje malo nervirati sa svojim konstantnim zapostavljanjem Grujića. Ne kažem da je za prvu postavu, mada kako igra Vajnaldum, mogao bi i Grujić jednom početi. Grujić je sad u naletu i treba mu dati šansu makar s klupe. Zna li neko šta se dešava sa Sakoom?

avatar
Padinjak21
Saturday, 10.09.2016
21:52

Kako igra ko??? Zemljace da li si ti gledao utakmicu? U stvari zavisi kako je gledas, ali Vajnalum je bio odlican. Drugo grujic je igrao dve utakmice za mladu reprezentaciju pa verovatno nije hteo da ga forsira

avatar
Boris P
Sunday, 11.09.2016
12:15

Igra ko je zasluzio... kada zasluzi, igrace. Mlad je ima vremena. Sigurno ga Klip ne mrzi ☺

avatar
MightyReds
Saturday, 10.09.2016
21:21

I opet će neki da tvrde da je Henderson balvan, a kod dva gola ( drugog i četvrtog) je sjajnim pasom izbacio prvo Sturridgea, a drugi put Manea. Također je imao dosta dugih i tačnih pasova, a pri tome je mnogo smiren, ne unosi nervozu u ekipu. Firmino doktor, meni se više dopao njegov nastup nego Manea, koji je također bio veoma dobar. YNWA! WE ARE LIVERPOOL!

avatar
Даниел Агер
Sunday, 11.09.2016
00:04

Ne moze on da odigra jednu dobru utakmicu i da odma opravda tolike lose partije. Lester je ove sezone na nivou Stouka od prosle sezone. Henderson kad poveze barem 10 solidnih partija onda moze da se kaze da je dobar. On decko nema ni pas, ni dribling. Samo trci i ponekad se desi da napravi nesto dobro. Kao kapiten on mora mnogo, mnogo, mnogo bolje da igra. Videcemo koliko je dobar kad bude najpotrebnije. Meni deluje jos cim je dosao da je on utripovao da je novi Dzerard i tako neko ponasanje i ima. Decko je jedino bio blizu klase kad na treningu stoji pored Kutinja ili tako nekog igraca koji donosi prevagu.

avatar
Даниел Агер
Sunday, 11.09.2016
20:04

Ako igra zadnjeg veznog onda ga igra jos ocajnije. Svakako po meni ima mnogo vise igraca u timu koji zasluzuju traku pre njega. Videces da ce vec kroz par kola opet da pokaze koliko je nekoristan i da ce ga mnogi pljuvati. Ne bi ga toliko navijaca mrzelo da on igra odlicno. Cist primer ti je Sako. Desava se da kiksne, da napravi dosta gluposti, ali uvek se bori vidi se da se trudi i da ga navijaci mozda i najvise vole. Henderson nije ni slican Dzerardu posto od 10 kornera na utakmici on ne zna 2 da ubode kako valja. On je dobar na utakmici kad i svi blistaju, kad protivnicka ekipa padne psihicki. Iskreno meni on ni najmanje ne smeta i ako Klop misli da je dobar za tim i da bude kapiten postujem odluku i Henderson dokle god da je u Liverpulu ima moju podrsku.

avatar
MightyReds
Sunday, 11.09.2016
12:30

Vidi on ima baš dobar pas, to je pokazao i u sezonama prije, a i u igrama za repku. Da od kada je došao baš se ponaša kao Gerrard, isti stav, izvođenje prekida, ma sve, ali meni nije loš. Kod Kloppa on igra zadnjeg veznog, zato nema mnogo šuteva, ne treba mu mnogo driblinga, nije ofanzivni igrač po taktičkim zamislim Njemca. Njabitnija mu je smirenost i pas, što on svakako po meni ima. Samo što ga od početka 80% navijača ne vole, jer se ponaša kao Gerrard, a on nema zamjene, jer inače u svijetu nogometa, kad god dođe novi Ronaldo, Messi, itd itd, niko od navijača nije ljubitelj toga. Imaš mali milion primjera takvih igrača. Svakako mora Hendo biti konstantan, a prošle sezone ga u tome omela povreda pete.

avatar
Boris P
Sunday, 11.09.2016
12:16

Ne bi igrao da nije dobar...

avatar
CofyTWDfan
Saturday, 10.09.2016
21:00

Liverpul ima najbolji napad u citavoj ligi uz Mancester Siti, Mane,Firmino,Lalana,Oridji,Staridz,Kutinjo, stvarno drim tim barem na tom delu terena. Odbrana steka za sada, ali kada se vrati Karijus, i na stopera umesto Leive Sako ili Lovren, bice ovo sjajna ekipa. Mane odusevljava, neverovatan igrac. Lalana i Firmino takodje odusevili. Samo da igraju ovako konstantno i nece biti problema da se udje u tih top 4. I Klop, daj Grujicu sansu, bre!

avatar
MANUTD
Saturday, 10.09.2016
20:56

Slavite liverpulovci, Junajted izgubio vi pobedili, dan kakav se ne desava cesto.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Saturday, 10.09.2016
23:38

Pre ovog kola ste vezali 3 pobede i pomislili da ce Murinjo vratiti staru slavu Junajtedu? Ne bih rekao, mnogo los izbor trenera, druze, produzuje stil Van Gala, nazalost nisi u stanju likovati Liverpulu, bar ne zadnjih nekoliko godina.

avatar
Special One
Sunday, 11.09.2016
07:11

Nije u stanju likovati? U posljednjih 7 godina jednom ispred nas na tabeli završili. O kakvim zabludama ti pricas?

avatar
MANUTD
Sunday, 11.09.2016
02:59

Posle ovog poraza pomislili ste da Murinjo nece vratiti staru slavu Junajtedu? Ne bih rekao, mnogo dobar izbor trenera, covek sa 23 trofeja u biografiji, nazalost niste u stanju likovati Junajtedu koji ima bolje rezultate i ovih post-Ferguson godina.

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 10.09.2016
23:50

bez tebe nista.

avatar
dushanseelny
Saturday, 10.09.2016
20:53

Za sve one koji su posle tri kola zakljucili da ce se tri ekipe boriti za titulu.. Kao sto rekoh, za titulu ce se boriti i Liverpul i Totenhem, svako ko misli drugacije ili ne zna nista o fudbalu ili odbija da prihvati realnost..

avatar
FirminoBret
Saturday, 10.09.2016
22:20

Uključio bi i vas buraz, imate klasu napadača,samo da dodam,ovi medjusobni Liverpulci i Junajtedovci što se mrze,nek se mrze do mile volje.Ne mrzim Junajted, nit sam neki ala ljubitelj, ali ih poštujem :)

avatar
El Diablo
Sunday, 11.09.2016
00:43

Ma koji Liverpul,Celsi i Siti su po meni favoriti za borbu za titulu.Nas Junajted nece nazalost jos skoro da se bori za titulu.

avatar
Basket
Saturday, 10.09.2016
20:53

Mogla je utakmica u par navrata otići i na drugu stranu, ali Liverpool je u globalu bio bolja ekipa na terenu. Zaslužena pobjeda

avatar
Скаузерлија
Saturday, 10.09.2016
20:32

Врло добра партија Пула а да није било оне грешке Лукаса била би и одлична. Вајналдум одиграо онако како се очекује од централног везисте и тек се сада види на шта је Клоп хтео када га је довео. Мане звер као и у свакој партији у црвеном дресу до сада. Посебно ме радује то што се феноменлано скапирао са Фирмином. Тандем у најави. Матип сјајан! Баш оно што је фалило у задњем реду. Тимски фудбал Ливерпула, леп за око, забаван и динамичан. Прави фудбал! YNWA!

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 10.09.2016
23:57

hvala bato za komentar slazem se u potpunosti lepota za gledanje

avatar
äxwell
Saturday, 10.09.2016
20:30

Zagrijava se masina. Eh da imamo ovako mocnu odbranu kao sto imamo napad gdje bi nam bio kraj?! Od velikog broja impresivnih igraca Liverpula danas treba izdvojiti Lalanu i Firmina. Lalana napokon dodaje svojoj igri ono sto mu je falilo a to su golovi. A sto se tice Firmina vec sam jednom napisao prosle sezone da cemo njegovo najbolje vidjeti sledece sezone kao kod Ozila. Sve u svemu sjajan dan za redse i sjajan nacin da se proslavi prosirenje stadiona.

avatar
Special One
Saturday, 10.09.2016
20:30

Druga liga leprsani

avatar
Sunday, 11.09.2016
12:07

To vas čeka sa specijalnim i ovakvim rasipanjem para na prosečnje igrače.

avatar
Nikolaus
Saturday, 10.09.2016
20:29

Za ocekivati je bilo da ce Lester pasti u odnosu na proslu sezonu,ali mi nije jasno kako Mahrez nestane na utakmici..

avatar
CZYNWA
Saturday, 10.09.2016
20:28

Ovaj Mane je masina, kako se samo dobro krece, Milner pokazuje da nam l.bek ni ne treba, Matip odlican, sjajno odigrana utakmica od prvog do zadnjeg minuta, osim one gluposti Lukasa. Henderson kao da ima dvoja pluca koliko trci, ali zato od tehnike ni T, ako ovako igrali u nastavku PL, neka nas se cuvaju i Mancesteri i Celzi ! IN KLOPPO WE TRUST !

avatar
Carina
Saturday, 10.09.2016
21:02

Trastovaćete dok vas ne ispeglamo sledeceg petka, onda ce opet Minjole biti krivac i problem, a to ce vec znaciti da cete zaostajati 8 bodova za nama posle 5 utakmica.

avatar
Carina
Sunday, 11.09.2016
08:14

Mozda gresim za dosta stvari, ali Arsenalov i Liverpulov gubitnicki mentalitet nikad ne izda.

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 10.09.2016
23:59

pod uslovom da dobijete sutra i nas za nedelju dana,cek polako

avatar
CZYNWA
Saturday, 10.09.2016
22:05

Iskreno, drago mi je sto to cujem od tebe. Jer sta god ti kazes, desi de obrnuto, tako da... :D

avatar
Boris P
Saturday, 10.09.2016
21:52

A mozda cemo vas obici na tabeli...

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 10.09.2016
20:27

napravismo vestacko krzno od lisica

avatar
El Diablo
Sunday, 11.09.2016
02:14

Sad vam vise nije nadimak Redsi nego ukrotitelji lisica. :)

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 11.09.2016
17:20
avatar
Lamar
Saturday, 10.09.2016
20:27

Odlična igra Liverpoola, medjutim odbrana je losa, da imaju bolju odbranu, ozbiljno bi se borili za titulu, mada nikad se ne zna, ali odbrana ih moze kostati i plasmana u Ligu Prvaka, Mane i Matip odlicna pojacanja, a kakve igrace Liverpool ima za kontru, auuu, stafeta Jamajke im zavidi.

avatar
Saturday, 10.09.2016
20:25

Utakmica negledljiva,ova kamera/uglovi ocaj zivi,vidim svi se zale na Tviteru!

avatar
Skrtelinho
Saturday, 10.09.2016
20:37

Meni je bolje. Bolji pregled igre. A i mreze su ponovo bijele, pa nema strecanja je li gol ili nije.

avatar
Saturday, 10.09.2016
22:34

covece no osecam igru,daleko ma uzas.

avatar
cukambre
Saturday, 10.09.2016
20:24

Lester slabo,Liverpul odlicno.