Sampaoli prezadovoljan, čini mu se kao da sanja

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.11.2016.
12:33
Izvor: Beta

Trener fudbalera Sevilje Horhe Sampaoli rekao je da prvo mesto njegove ekipe na tabeli Grupe H Lige šampiona izgleda poput sna.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

"Ponovno smo pokazali da ekipa raste. Bez obzira protiv koga igramo treba pobediti s autoritetom, a protiv Dinama smo upravo to učinili. Dominirali smo uz puno udaraca", rekao je Sampaoli.

Fudbaleri Sevilje pobedili su sinoć zagrebački Dinamo sa 4:0 u četvrtom kolu Grupe H Lige šampiona i tako obezbedili plasman u osminu finala.

Nakon četiri kola, Sevilja ima 10 bodova, Juventus osam, Lion je sakupio četiri, a Dinamo je bez bodova.

"Brine me što i matematički nismo u osmini finala pre poslednja dva kola, ali ako pogledamo tabelu - naša pozicija izgleda poput sna", rekao je Sampaoli.

Trener fudbalera Dinama Ivajlo Petev rekao je da je njegova ekipa protiv Sevilje igrala dobro do 32. minuta nakon čega su usledile greške koje su dovele do ubedljivog poraza.

"Dobro smo ušli u utakmicu i igrali dobro do 32. minuta. Onda su usledile greške i kasnije crveni karton. Imali smo tri-četiri polukontranapada koje smo mogli bolje da rešimo. Drugo poluvreme je bilo teško igrati. Poslednja dva gola smo primili, jer se nismo dobro pozicionirali", rekao je Petev, prenosi "Hina".

"Moramo da analiziramo sve kako nam se u ove poslednje dve utakmice ne bi dogadjale iste greške. Sevilji želim sreću", dodao je Petev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mulle4_6
Thursday, 03.11.2016
17:08

Odlican tim još bolji trener to je recept uspjeha

avatar
dRose
Thursday, 03.11.2016
13:49

Iskreno po meni trenutno najbolji trener na svijetu. Gdje god je radio dokazao je da je klasa. Svidja mi se nacin na koji igraju njegove ekipe. S Cileom dominirao, sa Sevillom na dobrom putu da napravi nesto veliko u Primeri, a ko zna mozda doguraju i do zavrsnice u LS...

avatar
Bel
Thursday, 03.11.2016
16:05

Nije bas da je najbolji, ali realno spada u tu grupu, njegovi timovi igraju cvrsto i lepo, mislim da ce Sevilja ove sezone daleko da dogura, kako u Ligi Sampiona tako i Primeri. Videcemo.