Sampaoli brine o Dinamu, a ne o Barsi

Autor: Beta Beta
utorak 01.11.2016.
19:37
Izvor: Beta

Trener Sevilje Horhe Sampaoli rekao je da očekuje da će sutrašnja utakmica protiv Dinama biti otvorenija od meča u Zagrebu.

BETA/AP Photo/Victor R. Caivano
BETA/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Fudbaleri Sevilje dočekuju sutra Dinamo u četvrtom kolu Grupe H Lige šampiona.

"Od utakmice protiv Dinama imam velika očekivanja, jer nas pobeda vodi u osminu finala. Imamo veliku odgovornost i nadam se da ćemo razveseliti naše navijače... Ovo će biti drugačija utakmica, puno otvorenija, jer je njihov trener napravio tada velike promene a sada će igrati kako inače igraju", rekao je Sampaoli, prenosi Hina.

Zagrebački tim pretrpeo je sva tri poraza i nalazi se na začelju tabele, a drugoplasirana Sevilja ima sedam bodova, isto koliko i vodeći Juventus.

U prošlom kolu, sredinom oktobra, Sevilja je u Zagrebu pobedila sa 1:0.

"Dinamu je ovde ulog nastavak igranja u Ligi Evropa. Očekujem sudar dve ambicije, njihove i naše, što će dovesti do utakmice visokog intenziteta. Za nas je bitno da budemo precizni"
, rekao je Sampaoli.

On je najavio da će menjati sastav zbog povreda.

"Menjaću ekipu kako bih nadomestio igrače koji neće moći da nastupe. Imamo obvezu da branimo ovaj dres kao da igramo u finalu protiv najboljih. U svakoj utakmici nastojim da stavim najbolje koje imam na raspolaganju. Razmišljam samo o sutrašnjoj utakmici, ne i o Barseloni koja nam stiže u nedelju", rekao je argentinski stručnjak.

Francuski fudbaler Samir Nasri, strelac pobedničkog gola na Maksimiru nije danas trenirao i propustće utakmicu protiv Dinama.

"To komplikuje situaciju, jer odlično igra u poslednje vreme. Ali, drugo poluvreme u Hihonu, kada je izašao zbog povrede, ponudilo je zanimljivu igru što nas čini optimističnim", rekao je Sampaoli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke