Šamarčina Mihajloviću, Fiorentina usamljena na vrhu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 04.10.2015.
22:39
Izvor: Sportske.net

Zavesu na 7. kolo spustio Napoli pokerom protiv očajnog Milana. Fiorentina na +2, na vrhu tabele!

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Bruka na "San Siru", šamarčina Mihajloviću i njegovim igračima.

Nikada Milan ovako ubedljivo nije izgubio u svojoj istoriji od Napolija, na kraju 4:0 za goste u Lombardiji.

Kada je Alan lepu akciju završio golom, bilo je jasno da "Rosonere" čeka tužno veče, da bi Insinje sa dva gola, doveo goste do ubedljivog trijumfa. Stvar je samo pogoršao Eli autogolom, videćemo šta će se desiti sa Sinišom Mihajlovićem, ali ovo je pravi brodolom.

Na prvom mestu je Fiorentina, nije bilo problema za "Ljubičaste" protiv Atalante.

Već u 6. minutu penal za Toskance, crveni za Paletu, Josip Iličić je doveo domaće do prednosti. Brojčano slabiji Bergamaski nisu mogli da se odupru, Borha Valero je duplirao prednost, a u samom finišu Verdu postavlja konačnih 3:0 i sada je Fiorentina sama na čelu tabele sa 18 bodova, dva više od Intera. Slede Lacio sa 15, Roma ima 14, Torino 13, Napoli, Kjevo, Sasuolo po 12, Sampdorija i Atalanta po 11. Milan je tek 11. sa 9 bodova, Juventus još slabiji, 8...

Izveštaje sa popodnevnih mečeva možete videti ovde.

O pobedama Juventusa i Lacija možete čitati ovde.

Golove sa "San Sira" i iz Firence možete videti ovde.

7. kolo:

Fiorentina - Atalanta 3:0
Milan - Napoli 0:4
Juventus - Bolonja 3:1
Lacio - Frozinone 2:0
Sampdorija - Inter 1:1
Udineze - Đenova 1:1
Palermo - Roma 2:4
Empoli - Sasuolo 1:0
Kjevo - Verona 1:1
Empoli - Sasuolo 1:0

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

71 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 05.10.2015
11:33

MIlan je bio dobar do primljenog gola, ali... napali su jaceg od sebe i uslijedio je logican epilog. Mislim da ce Juve opet biti sampion samo ako pronadju formu, jednostavno svi ostali previse osciluju, Inter, Roma, Napoli... Jedino Fiorentina, ali i oni ce uskoro izubiti korak.

avatar
Bruce Wayne
Monday, 05.10.2015
08:19

Veliki problem ove ekipe je što nije pokrila probleme iz prošlih sezona. Napad nije problem, tako da plaćanje Bake i Adriana je bilo uzaludno, kad se već odbrana nije popravila. Ovo noćas je bila katastrofa. Sredina i odbrana nisu uradili apsolutno ništa, pa samim tim ni napad ne može. Mihajlović jeste pokušao da uvede red i da se zna ko šta radi, ali u tome nije uspio. Došao je jak rival, koji igra na gol više i pokazao sve mane Milana. nSredina i odbrana. Nažalost tu se ne može popraviti ništa do ljeta, ali onda bi stvarno trebalo malo da se razmisli i da se uradi nešto po tim pitanjima.

avatar
cesolointer
Monday, 05.10.2015
05:39

Petak, 21. Avgust 2015, 19:38hnaj sto ste stavili Milan ispred Intera( to se nece dogoditi), ali ispred Rome po cemu ?? zbog toga sto je Mihajlovic trener,ocekujem da ce otkaz dobiti do marta...nneto komentara od prije pocetka sezone kada ste me nalupali minusima, ali zivi bili pa vidjeli :D

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 05.10.2015
02:59

da kazemo samo par stvari....generali smo svi posle meca ili bar to zelimo biti....ali poneti se tako jadno kad nam klub posrce....pa nemam reci....krivci jesu ovi matori na funkcijama.....trener nikako...zna se da radnici na terenu prave ekipu....miha je to imao u djenovi ali kratkog daha...baka i luis su dobri...nemamo desetku to govorim vec pola godine.....a stoperi su kao probrani....paleta bolji od zapate....mekses isto....kao i od elija...treba nam kompletna odbrana....tj tri igraca....dva beka i stoper za romanjolija.....ako to ova dva fosila ne obezbede sad na zimu nema od milana i mihe nista...tesimo se sad svi pa i ja tim sto je start prvenstva ali ako se posrce sad...trka moze vec da se zavrsi

avatar
Fausto87
Tuesday, 06.10.2015
18:31

Miha je rekao da je Paleta prekobrojan,mislio je poslije priprema da su Romanjoli i Ely dovoljni....rezultat se vidi-KATASTROFA!

avatar
stevan_vasic90
Monday, 05.10.2015
02:18

Šta je Mihajlović kriv? Pa on nema u timu Messija, Iniestu, Neymara, Modrića, Hummelsa, Ramosa, Lahma pa da se očekuje da napravi neki bum. Nema ni igrače koji bi nedostatak tehničkih kvaliteta nadomestili borbenom i agresivnom igrom kao što je recimo slučaj sa Atletico Madridom. On ima grupu za Milan loših ili tek prosečnih igrača i realnost je sredina tabele. To što ljudi očekuju skudeto ili plasman u LŠ samo zato jer se klub zove Milan je neka druga priča, ali je realnost sasvim drugačija. Ovde realno treba da se uloži par stotina miliona eura, kako u nove igrače, tako u nove stručnjake, u fudbalsku akademiju-jer u Milanu puno toga ne funkcioniše na nivou gigantski velikog kluba, pa je teško očekivati da će dolaskom novog trenera i nekolicine niskobudžetnih fudbalera doći do nekih bitnih promena. Recimo Juventus nema ništa veći budžet od Milana-ali razlika je neuporediva. A zašto? Pa zato jer u stvarnom životu klub nije samo trener i 23 igrača. Klub je nešto mnogo više.

avatar
Volim nogomet
Monday, 05.10.2015
00:44

Navijači Milana trebaju napravi neki bojkot i prvo potjerat vlasnike Milana ,a onda krenit i sa igračima jer pola ovih igrača ne zaslužuje dres Milana. Ovo što su oni pružili večeras je sramota. ad svi vidimo da je Milan opet prosjek ekipa i da će imat velikih problema ,a katastrofalno odrađen rok idemo dovesti samo da dovedemo je pokaza da ih pola nisu i neće biti pojačanja.

avatar
Rossonero-Beograd
Sunday, 04.10.2015
23:55

Lako je sad biti pametan, ovo je sve očekivano, realan domet Milana je od 8-10. mesta...ekipa smešna, amaterska, Mihajlović realno nema kvalitet za trenera Milana, zaleteo se, nažalost popiće otkaz ni kriv ni dužan, a krivci se znaju, matorci Galijani i Berluskoni koji uništavaju Milan potpuno...ovde pomaže samo totalna prodaja kluba, novi vlasnik, novi direktor, novi trener i naravno igrači koji zaslužuju dres Milana a ne ovi zalutali amateri

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 05.10.2015
08:19

pa nemoze bas trener uz duzno postovanje biti ni kriv ni duzan pa on je inzistirao da se dovedu neki igraci koji bas i nisu za milan odnosno za vrh

avatar
Monday, 05.10.2015
08:52

Nema to veze sa Mihom nego sa upravim Milana. Ko god da dodje bice mu ovako. Jer oni hoce da upravljaju svim u ekipi, a ne ide to vise kao nekad.

avatar
Van Gal Konj
Sunday, 04.10.2015
23:44

Gde je taj mocni Inter ? Lepo sam rekao sledi serija losih rezultata za Inter, dosta su se provlacili sa rezultatima od 1-0. A Milan je jedna lakrdija i Mihajlovic je bruka od trenera.

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 04.10.2015
23:42

Ne pamtim da je Milan izgubio 4:0 na San Siru. Sve u svemu ocajna igra, odbranu nemamo, kako je Eli uopste dosao do Milana?

avatar
Делија_момак
Sunday, 04.10.2015
23:19

Oво је ужас. Никад нисам видео гори Милан од овога вечерас. Ту се не зна где ко стоји на терену, Запата је нови Бонера а Елија не вреди коментарисати. Бака и Адриано су тек вечерас видели колико су се зезнули што су дошли. Миху не треба кривити већ она два пензионера у фотељама. Не знам како их није срамота више?! Берлускони је био људина док није упао у политику. Лепо рече Звоне Бобан у интервјуу који сам баш данас читао. Галијанија је појело време, он није у стању да поново створи јак Милан, погледајте само какве он дилетанте, најблаже речено, доводи у клуб. Какав бре Ели, какав црни Бертолаћи. Па ово је ужас. Понављам, нисам видео јаднији и беднији Милан од овога вечерас. Дође ми да плачем :( :( :(

avatar
AdrovicEsad
Sunday, 04.10.2015
23:08

Milan ovako da izgubi i to kuci, gotova je sezona za Milan, nema nista od Milana

avatar
Paul George
Sunday, 04.10.2015
23:06

Milanov katastrofalno odradjen prelazni rok dolazi do izrazaja,izuzev Bake nema tu igraca pravog,Adriano nije ozbiljan igrac,za klupe dobar za nesto vise ne,Bertolaci ne zna gde bije,Romanjoli je izgubljen jeste da nocas nije igrao,ali iz prvih 6 tekmi koje je igrao to se moglo videti,sve u svemu mnogo lose,ne verujem da ce Miha dobiti otkaz,jer Milan nece niko uzeti sigurno,ali ako se nesto drasticno ne promeni,na kraju sezone sigurno dobija otkaz.

avatar
Liquid Swords
Sunday, 04.10.2015
23:06

Koliko mi je drago videti galijanija i berlu kako se jedu zivi i nerviraju, u celoj ovoj prici mi je to drago i to jako. Mihe mi je zao, takodje i Bake koji treba sto pre da zapali odavde prvom prilikom, nadam se da ce isto i Menez uciniti. El Saravi je dobro uradio i zelim mu svu srecu !

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Monday, 05.10.2015
09:20

Problem je sto se ne jedu i ne nerviraju.

avatar
Fausto87
Tuesday, 06.10.2015
18:41

Sad ce berlu da dovede Brendana Rogersa i mocnog Lovrena da pokrpi sirotu odbranu Milana...:-)

avatar
Manipulator
Monday, 05.10.2015
13:12

dobar ovaj Milan, haha

avatar
Forza Napoli
Sunday, 04.10.2015
23:04

Hvala momci na ovoj prelepoj utakmici.Mislim da osvajamo skudeto,sansa je,sad ili nikad!

avatar
INTERnacionalista
Monday, 05.10.2015
00:11

..dugo te bogami nije bilo,a nije nesto ni Napoliju islo pa logicno :)

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 05.10.2015
08:21

niste igrali lijepo nego maestralno a o scudetu nemoj odmah kao i inter da osvajas nakon sedam kola

avatar
Toti 10
Sunday, 04.10.2015
23:00

Rezultat od 4 0 za Napoli malo neocekivan, ali pobeda nikako. Ko je iole pratio Seriju A od pocetka zna o cemu govorim. Napoli kad je u dobroj formi moze svakog da pobedi, a Milan je tuga.

avatar
violafan
Sunday, 04.10.2015
22:55

Laka pobjeda, crveni karton prerano i vjerovatno prestrogo za Atalantu. Za sad dobro izgleda igra, Sousa je preporodio Vesina, dobro mu dosla pozajmica prosle godine, Kalinic majstorski namjestio treci gol, kakav potez, sve je bolji. Sto se tice druge utakmice, Milan ce jos da luta u mraku, to je sigurno, ali Mihajlovic ne pravi neke drasticne promjene i pored svega ovoga.. Napoli po meni drugi favorit za Skudeto, imaju sjajnog trenera i ekipu koja je dugo na okupu izna sta radi i sta hoce.

avatar
INTERnacionalista
Monday, 05.10.2015
22:34

..a ko ti je prvi favorit za skudeto Fjorentina?

avatar
violafan
Tuesday, 06.10.2015
16:17
avatar
Nemanja Nišić
Sunday, 04.10.2015
22:50

A pa, potrcao je u Milan kao da bjezi od kuge, mozda bi mu bilo bolje da je nastavio da radi u Sampdoriji gdje je vec nesto izgradi.Ali, opet, mozda se popravi do kraja, tek je sezona pocela...

avatar
fcb
Sunday, 04.10.2015
22:49

Opet će Juve da bude šampion, mogu glavu na to da stavim

avatar
John Cena
Sunday, 04.10.2015
23:17

Nema teorije. Dosta su slabiji nego prosle sezone. Otisli su im Pirlo, Tevez i Vidal, koju su uz Pogbu bili nosioci igre. Ne moze ovaj mali sam da osvoji titulu.

avatar
Monday, 05.10.2015
10:03

Markizio je bio bolji od Vidalal i Pirla. On im trenutno više nedostaje. mada Juve ima najbolji tim u Italiji i sve će doći na svoje. Vjeruj mi da Juve nije mnogo slabiji od prošlogodišnjeg. Kedira igra odlično i ubrzo će zaboraviti Vidala. Samo da ga povrede zaobiđu. Kvadrado isto tako odličan i nisam očekivao da će biti ovako dobar.

avatar
INTERnacionalista
Sunday, 04.10.2015
23:31

..ti da imas glavu ne bi prognozirao sampiona u 7-om kolu!

avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 04.10.2015
22:48

Zivot rosonera cesto nije lak...

avatar
Oldboy
Sunday, 04.10.2015
23:12
avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
00:02

Molim? Mislis na vas zivot? Valjda ce biti bolje...

avatar
Brat Rodrigoo
Sunday, 04.10.2015
22:47

Ozbiljno brinem za Favalijevo zdravlje.

avatar
iL dRaGoNe
Sunday, 04.10.2015
22:46

Jedva cekam da se pojavi sa komentarom onaj nn@ AC MILAN NAJTROFEJNIJI KLUB NA SVETU ... da vidim sta ima da kaze na ovo, jer preko nedelje Inter ne vadi iz usta koliko ih pominje

avatar
INTERnacionalista
Sunday, 04.10.2015
23:30

..njemu je ustvari Inter opsesija!

avatar
(anti)talentovan lik
Monday, 05.10.2015
14:14

Da ne pominjemo Liverpul

avatar
Chella_ynwa
Sunday, 04.10.2015
22:45

Jadan Miha, kakve igrace ima u timu. Osim napada, patoos.

avatar
Joker96
Sunday, 04.10.2015
22:42

Ovaj Napoli kad je u formi gazi sve pred sobom, svaka čast... nP. S. Pozdrav za sve navijace Milana koji su se danas malo prerano smejali Interu, narocit pozdrav Favaliju naravno :)

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 04.10.2015
22:41

Lose. Jako lose. Nista nam ne preostaje nego da se nadamo da ce proci. A sve prodje. Cini mi se da je Zapata zamenio Boneru.

avatar
Black Casper
Sunday, 04.10.2015
22:55

Eno Rodzers je slobodan ako vam treba zglavan trener!!!

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Monday, 05.10.2015
09:18

Ne treba, samo neka da novac koji je potrosio u Live$pulu.

avatar
Madridista
Sunday, 04.10.2015
22:58

Dajte otkaz Mihajlovicu, pojavio se novi trenerski mag na trzistu i to tek danas, imate vremena da ga zaposlite hehehe

avatar
lol
Sunday, 04.10.2015
22:41

Svaka cast igracima Napolija,pre svega Insinju.Igrace Milana ne bih komentarisao jer su danasnjom utakmicom pokazali da nisu vredni dresa Milana.

avatar
Dakijev psihijatar
Sunday, 04.10.2015
22:40

Jos 100 miliona i bice borbe za LE ovako treba obezbediti opstanak.Kako bi rekao drug Favali In Miha We Trust ipak je on Football Genius.

avatar
Emre Can
Sunday, 04.10.2015
23:42

Joj zamisli Rodzers dodje u Milan, Favali bi se ubio.

avatar
Dakijev psihijatar
Monday, 05.10.2015
21:20

Navijam za Rodzersa da dodje u Milan :)

avatar
Madridista
Monday, 05.10.2015
00:22

A brate pokusavas na foru onog ac milana ali nije to to. To samo kod njega pali.

avatar
Crnobradi
Sunday, 04.10.2015
22:40

AHhahahahahhaha.... voleo bih sad da vidim tuzno lice Favalijevo :D