Šalke izgubio od fenjeraša

Autor: Boban Filipović
nedelja 16.04.2017.
19:28
Izvor: Sportske.net

"Kraljevsko plavi" su nastavili da igraju po sistemu toplo-hladno, nakon ubedljive pobede nad Volfsburgomna svojoj 'Veltins Areni' u prošlom kolu, danas su poraženi u gostima kod najslabije ekipe u ligi, i to golom u sudijskoj nadokandi.

Povezane vesti

Na spuštanju zavese na 29. kolo Bundeslige Darmštat je savladao Šalke rezultatom 2:1.

Fenjeraš je poveo golom Marija Vrančića u ranoj fazi meča. Reprezentativac BiH je nastavio da rešeta mreže, u prošlom kolu je bio dvostruki strelac u derbiju začelja protiv Ingolšatata u gostima.

Domaćin je sa minimalnom prednošću otišao na odmor i uspeo da je sačuva sve do 75. minuta kada je Koke poravnao.

Dvadesetak minuta pre toga, Šalke je promašio penal, Burgstaler nije bio precizan sa 'bele tačke'.

Međutim, kada se očekivalo da gosti iz Gelzenkirhena posle izjednačenja krenu po pobedu, zadesio ih je novi peh. Štoper Kerer je dobio crveni karton deset minuta pre kraja regularnog toka utakmice, pa je cilj bio da se sačuva bod.

Šalke u tome nije uspeo, Jerom Gondorf je doneo ponedu Darmštatu u 93. minutu. Ovaj trijumf je čist prestiž, jer su šanse fenjeraša da ostane u Bundesligi nikave.

Reprezentativac Srbije Matija Nastasić nije bio ni u protokolu "kraljevsko plavih", koji u preostalih pet kola moraju mnogo, mnogo bolje ukoliko žele da se da se domognu evroscene.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke