Saigrači se okrenuli protiv Balotelija?

Autor: Miloš Marković
nedelja 30.11.2014.
12:34
Izvor: Sportske.net

Situacija u Liverpulu se produbljuje, trijumf protiv Stouka izgleda nije popravio stvari.

Beta/AP Photo/PA, Peter Byrne
Beta/AP Photo/PA, Peter Byrne

Povezane vesti

Ne dajte da vas jučerašnji trijumf zavara, situacija u klubu na Enfildu i dalje je zabrinjavajuća.

Odahnuo je Brendan Rodžers, uhvatio još jedan dah pre nego što zaroni pod površinu, Glen Džonson je svom menadžeru produžio život pogotkom, svojim prvim još od decembra 2012. godine.

Redsi se nalaze na 11. mestu na tabeli, zabrnijavaju plasman, igra celog tima, ali i neefikasnost podjednako.

Prst je prvenstveno uperen na Marija Balotelija, koji nikako ne uspeva da opravda uložen novac, a pre svega poverenje rukovodstva kluba. Mino Rajola je stao u odbranu svog pulena, ističe da Mario pati za porodicom, za ćerkicom, te da ga treba pustiti na miru.

Nije bio u konkurenciji za tim na jučerašnjoj utakmici, a iz Engleske stižu navodi da se određeni deo ekipe okrenuo protiv Italijana koji još uvek nije uspeo da se upiše u strelce na utakmicama Premijer Lige.

Sa samo dva gola pokraj svog imena, Baloteli je očito razočarao i svoje drugove, ne samo fudbalsku javnost.

O čemu se radi?

Engleski mediji izveštavaju da je Brendan Rodžer održao sastanak sa zabrnitum igračima, tačnije jednim 'iskusnijim' članom ekipe, koji je izrazio nezadovoljstvo odnosom prema obavezama Marija Balotelija.

Problem dakle nije isključivo fudbalske prirode, saigračima se ne sviđa to što je Mario bio u izlasku do 2 sata ujutru noć pred utakmicu, što je očito i razlog njegovog izostavljanja iz ekipe.

Takođe, fudbalerima Liverpula se ne sviđa to što Baloteli dovodi svoje prijatelje u trening centar Melvud, zameraju mu da nije dovoljno koncentrisan, niti profesionalan u sprovođenju svojih obaveza.

Rodžers kao stručnjak koji ima dara za rad sa fudbalerima i na psihološkom planu, očito opterećen i svojim problemima, ne uspeva da iskontroliše Italijana, ne bi valjalo da se Mario otrgne kontroli i vrati svojim starim navikama.

Sada je već postalo jasno, Liverpul je njegova poslednja šansa.

Super Mario će izgubiti svaku priliku za ozbiljnom fudbalskom karijerom ako prokocka poverenje i podršku koju ima na Enfildu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mungos
Sunday, 30.11.2014
13:42

Mislim da klupski psiholog, covek koji je cuda napravio sa Stivijem, Suarezom, Sterlingom i Staridzem moze malo da smiri Balotelija.
I Aguero zabusava na treninzima, kako to kazu njegovi saigraci, ali mu se oprasta kad postize po 2,3 gola po utakmici.
Baloteli ne izgleda zainteresovano na utakmici. Ali i njega treba razumeti. Novi tim, novi stil igre, i sam je rekao da voli da igra u paru sa jos jednim napadacem. Treba probati i drugi stil pre nego sto se potpuno otpise. Neosporno je da u njemu postoji fantastican napadac, ali bas ima problema da ispliva na povrsinu.