Saigrač ponovo matirao Stojketa, Jokan vodi Fulam ka vrhu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.12.2016.
18:18
Izvor: Sportske.net

Prvog dana nakon katoličnog Božića tradicionalno se igra širom Engleske, pa tako ni Čempionšip nije izuzetak.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Utakmice drugog ranga takmičenja u Engleskoj igrane su ovog popodneva, a Srbi su imali polovičan učinak, pošto je Notingem Forest poražen, dok je Fulam slavio kao gost.

Ekipa našeg Vladimira Stojkovića gostovala je četvrtoplasiranom Hadersfildu koji je slavio rezultatom 2:1 (0:1) i time naneo treći poraz "šumarima" na poslednje četiri utakmice.

Notingem je poveo golom Pereire u 26. minutu, ali je početkom drugog poluvremena viđen potpuni preokret u režiji domaćeg sastava. Najpre je Kejsi Palmer pogodio mrežu Vladimira Stojkovića, da bi potom Majkl Jan Mansijen postigao autogol i presudio svom timu.

Vladimiru Stojkoviću se tako ponovila situacija iz duela sa Derbi Kauntijem kada ga je savladao Niklas Bendtner, pa slobodno možemo da kažemo da srpski reprezentativac pored protivnika mora da čuva mrežu i od svojih saigrača.

Za razliku od Nitingema koji je ušao u seriju loših rezultata ekipa Fulama koju predvodi naš Slaviša Jokanović beleži odlične rezultate.

Fulam je kao gost savladao Ipsvič rezultatom 2:0 (1:0) pa posle 23 odigrane utakmice zauzima sedmo mesto na tabeli sa minimalnim zaostatkom za ekipama koje se bore za plej-of.

Večeras bismo na terenu mogli da vidimo i Aleksandra Mitrovića pošto Njukasl dočekuje Šefild Venzdej.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Monday, 26.12.2016
22:56

Sta je bre ovo ovi nasi fudbaleri sve po drugoligasima, te Mitrovic te Stojkovic sta je bre ovo? Imamo reprezentativce drugorazredne, nije ni cudo sto smo upali u bunar iz kog se tesko vadimo.

avatar
Born2Won der
Monday, 26.12.2016
19:50

Svaka čast Jokanu. Ova pobeda je pokazala da i s nedovoljno pojačanja zna da skocka tim i napravi atmosferu. Danas Ipsvic kao domacin nije imao šut u okvir gola ako se ne varam. Potpuno dominantno!

avatar
Don Silvio
Monday, 26.12.2016
20:10

Ako Muslin ne ode u Rusuji, Jokana za selektora

avatar
Born2Won der
Monday, 26.12.2016
21:39

Slažem se.. mislim da je bolji trener od Bilića.