Šahtjor slavio u ukrajinskom "Klasiku", titula na dohvat ruke!

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.04.2017.
21:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Šahtjora iz Donjecka slavili su na gotovanju u Kijevu i tako maltene obezbedili titulu u ukrajinskom šampionatu.

EPA/MAJA HITIJ
EPA/MAJA HITIJ

Povezane vesti

U okviru 26. kola ukrajinske Pari-Meč Lige, četvrtog kola plej-ofa, Šahtjor je kao gost bio bolji od najvećeg rivala Dinamo Kijeva sa 0:1 (0:1).

Igrao se 12. minut, kada je Brazilac Tajson poslao centaršuta sa leve strane, najbolji u skoko je bio Fakundo Ferejra, koji glavom matira golmana domaće ekipe za 0:1.


Facundo Ferreyra Goal HD - Dynamo Kiev 0-1... by footballeverywhere

U nastavku nije viđen preterano lep fudbal na "Olimpijskom stadionu" u Kijevu, do kraja prvog dela igre nije bilo puno prilika, a istim tempom se nastavilo i u drugom delu.

Nervozni domaći fudbaleri su u prvih 10 minuta nastavka zaradili tri žuta kartona, pokušao je Rebrov izmenama da promeni nešto na terenu, ali mu nije pošlo za rukom.

Šahtjor je priveo meč kraju, upisali su pobedu u derbiju i nova tri boda i sada imaju čak 14 poena prednosti u odnosu na Dinamo, na samo šest kola do kraja, te je poprilično jasno da će titule ove godine u vitrine kluba iz Donjecka.

U ekipi Dinama je svih 90 minuta na terenu proveo i srpski internacionalac Aleksandar Pantić, koji je ove zime pojačao tim iz ukrajinske prestonice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke