Sad vidite koliki je bio promašaj - Evo gde je sada Fabrisio!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.05.2016.
11:22
Izvor: Sportske.net

Fabrisio Dornelaš je bio jedan od naslabijih šrafova odbrane Partizana u prvom delu sezone, a sada je u drugom timu kluba sa Tajlanda.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Mnogi su bili srećni kada su videli leđa Fabrisiju Dornelašu.

Fudbaler koji je ovu sezonu počeo kao starter u Partizanu u nedostatku boljih štopera nije zadovoljio, a sada je na Tajlandu gde pokušava da se nametne u klubu po imenu Muangtong.

Miloš Joksić, srpski trener koji vodi Pataju, jedan od najboljih timova u ovom trenutku na Tajlandu, istakao je za dnevni list "Sport" da Fabrisio nije ni na klupi prvog tima Muangtonga, već da igra za drugi tim.

Sama činjenica da je promenio veliki broj klubova koji baš i nisu poznati može da govori i da nije bio kalibar za Partizan, a sada je izašao na videlo još jedan dokaz da je ovaj fudbaler jedan od većih promašaja crno-belih u poslednjih nekoliko godina.

Našu listu od 10 najvećih promašaja možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Saturday, 14.05.2016
21:39

Da mi je da znam koja budala je njega dovela u klub...

avatar
lewa9
Saturday, 14.05.2016
15:17

Veci je promasaj Balazic nego Fabrisio. Njemu je bio problem jezik i sporazumevanje i zato je imao problema u komunikaciji sa ostatkom defanzivaca. Em sto je imao solidnu tehniku za stopera, brzinu, dobar sut, mogao da prenese loptu, da igra beka itd.. A Balazic pola toga nema, plus je spor em je kiksara..Al' dobro ovo je ipak moje misljenje :)

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 14.05.2016
11:33

Zao mi decka, bio je vas najbolji defanzivac ove sezone

avatar
Teleoptik 162km
Saturday, 14.05.2016
11:32

A Zile je po vama promasaj , zato sto je sada u Teleoptiku ? Jedan pokvareni obrok na Tajlandu i nemozete da hodate mesecima, a kamoli da igrate fudbal.

avatar
Saturday, 14.05.2016
11:28

Fabrisio, Jevtovic, Bozinov, ali i Zivko Zivkovic, indisponirani Balazic (moram i to da naglasim iako mi je drag igrac), Babovic pa i Nemanja Petrovic- vazura (namerno malim pocetnim slovom) nam je onomad blokirao dolazak Saranova (mogli smo i sad boljeg da dovedemo od njega, ali tad bi nam znacio), M. Jovanovic se jos nije vratio iz ko zna vise kog razloga, Zdjelar je bio izminiran, Ivanic i Devic poznata prica - na leto moramo da dovedemo cak sest prvotimaca, od postojecih u Partizanu mogu da igraju samo Saranov, Gogua, Jovanovic (za njega i Saranova i dalje mislim da su vise za klupu), Bogosavac, Everton i Mihajlovic; racunam da ce Brasanac i Stevanovic otici, da ce Bozinov naci drugi klub u prvim danima prelaznog roka, da ce Sale u penziju, ali i da ce Vulicevic (i Bandalovski) unovciti svoje znanje i dobiti neki dobar ugovor u inostranstvu...

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 14.05.2016
12:52

Po tebi prijatelju onda na leto treba formirati novi tim i opet jovo nanovo,opet izgovori kako je to novi tim i da mu treba vremena itd. na sta smo navikli vec godinama.Imaju na raspolaganju preko 30 igraca,Trujica i Knezevica su oterali,mali Petrovic je solidan igrac samo su mu utakmice falile,sada imas tim koji kroz letnje pripreme i igrace kojima treba pruziti priliku (Jevta,Petrtovic,Fofana,Milenkovic) moze izuzetno da funkscionise i prosto pojacanja i ne trebaju.

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 14.05.2016
21:33

Ladno reče da nam ne trebaju pojačanja :D

avatar
Saturday, 14.05.2016
13:30

Nemam ja vise zivaca za ovakve komentare, izvini...