Sad je lakše, stig'o Željko!

Autor: Miloš Marković
sreda 14.10.2015.
15:54
Izvor: Sportske.net

Verni pomoćnik Jirgena Klopa je stigao u Englesku.

bundesliga.com
bundesliga.com

Povezane vesti

Mnogo polemike se pre dolaska novog menadžera Liverula podiglo u engleskoj javnosti u vezi sa stručnim štabom.

Liverpul je navodno želeo da ostavi Rodžersov tim, ali je Klop insistirao na dovođenju svojih dugogodišnjih pomoćnika, među kojima je i Željko Buvač, desna ruka nemačkog stručnjaka.

Klop ističe da nikakvih problema sa upravom kluba nije bilo, te da se na Željka čekalo iz jednog jedinog razloga, a to je problem sa izdavanjem radne dozvole.

Bosanski fudbalski stručnjak je danas rešio i taj problem, dobio je radnu dozvolu i pridružio se Klopu u pripremi debitantske utakmice, protiv Totenhema.

Inače, 54-godišnji Željko Buvač već 14 godina radi sa Klopom, prvo u Majncu u kom su pomenuta dvojica bili saigrači, a potom i u Dortmundu.

Klop nikada to ne krije, Buvač je 'mozak' njegovog tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emre Can
Wednesday, 14.10.2015
20:01

zamisli prezivas se buvac :Dahahahaha

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 14.10.2015
17:01

Uh,i meni je pao kamen sa srca.....

avatar
Emre Can
Wednesday, 14.10.2015
20:23

vama navijacima od kada je dosao klop pao neki kamen na srce, ili neko drugi ostavlja komentare sa vasih naloga ne znam, pozzzzzz

avatar
Emre Can
Thursday, 15.10.2015
00:56

ironija ironija a sve komentarisete nase vesti.. kakvo otreznjenje u subotu? pa klop je jutros odradio trening prvi sa celim timom, sta ko ima da ih otreznjava, nije ni poceo da radi prakticno za ocekivati je poraz cak od uigranog totenhema koji je raskantao sitija..

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 14.10.2015
22:39

Ova ironija je moja,baj d vej I sam isus da bude postavljen na klupi Pula Junajted ce uvjek biti "10 koraka" ispred.Ono najsmesnije u celoj prici je sto navijaci Pula misle ili potajno se nadaju da dolaskom Klopa po autizmu je top 4 zagarantovan a titula dolazi narednu sezonu.Kladbu dajem da otreznenje sledi vec u Subotu.