Rutina "Zmajeva", Danilova horor povreda!

Autor: Boris Jovanović
utorak 10.03.2015.
22:43
Izvor: Sportske.net

Porto spakovao poker Švajcarcima, na kraju glatkih 4:0 za domaćina, senku na pobedu bacila povreda Danila.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Porto je rutinski savladao Bazel i otišao u četvrtfinale, pomogao im je rani gol, Jasin Brahimi je iz slobodnjaka matirao Vaclika i najavio pobedu "Zmajeva".

Prvo poluvreme je obeležila teška povreda Brazilca Danila, što je atmosferu na "Dragau" učinilo mučnom. On je završio u bolnici, do poluvremena su nekako i jedni i drugi bili šokirani, kao da malo mislili na fudbal

Na startu drugog dela je Ektor Erera duplirao prednost, tada je bilo jasno da Švajcarci nemaju šta da traže, dotukao ih je Kazemiro golom iz slobodnjaka sa 30 metara. Razlika u kvalitetu očigledna, poker je stigao petnaestak minuta pre kraja, greška švajcarske odbrane, Abubakar ne prašta, 4:0.

Na kraju je iskusni Valter Samjuel koji je sa Interom osvojio Ligu šampiona pre pet godina dobio crveni karton, pa je Bazel završio sa desetoricom.

Porto je očitao lekciju švajcarskom šampionu i mnogo lakše nego što se očekivalo stigao u top 8 u Ligi šampiona. Podsetimo, u prvom meču je bilo 1:1, pa su Portugalci i bili favorit za četvrtfinale.

Golove možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Tuesday, 10.03.2015
23:44

Ovo je bio suterski trening. Kakvi su ono golovi, ono ne bi niko odbranio. To je odlika timova iz Portugala, ne sme im se dati prostor da sutiraju.