Rutina "Jorgandžija" protiv fenjeraša

Autor: Boban Filipović
subota 15.04.2017.
20:25
Izvor: Sportske.net

Osasuna je sa 'Visente Kalderona' ispraćena sa tri komada u mreži, mada je komotno moglo da bude i duplo više. Karasko u glavnoj ulozi, ali propustio priliku da zabeleži het-trik.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Atletiko Madrid je opravdao ulogu favorita protiv najslabijeg tima Primere i savladao ga danas na svojoj 'tvrđavi' sa ubedljivih 3:0 u okviru 32. kola.

Janik Fereira Karasko
je načeo goste iz Pamplone posle pola sata igre. Promešao je nekoliko protivničkih igrača, a onda izuzetno preciznim udarcem sa ivice šenasetsrca pogodio samo ćošće.

"Kolćonjerosi" su sa minimalnom prednošću otišli na odmor, a čim je počelo drugo poluvreme, Karasko postiže drugi gol na utakmici posle sjajne asistnecije Nika Gaitana.

Na isteku sata igre Filipe Luis postiže treći gol za Atletiko, i to slabijom, desnom nogom na proigravanje Koree, ispostavilo se da je to bio poslednji gol na utakmici, iako je pobeda domaćina mogla da bude još ubeldjivija.

Korea je u finišu imao veliku priliku da se upiše u strelce, tukao je pored gola, a u finišu su 'Jorgandžije' promašile dva penala.

Sirigu je najpre pročitao Karaska i sprečio njegov het-trik, a par minuta kasnije je rezervista Tomas očajno izveo nasjtrožu kaznu.

Atletiko se tako učvsrtio na trećem mestu na tebeli, dok Osasuna ostaje ne dnu i njena min i serija od dva vezane pobede je prekinuta.


Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Saturday, 15.04.2017
21:53

Šta je više penal ne može niko da ubode. 😒😒

avatar
Kucky Dog
Saturday, 15.04.2017
20:49

Pa kad me srčka nije strefila, pogodim danas :nInter -Milan 1X&2-4nPescara-Juve 2&0-3nCrystal Palace-Leicester GGnTottenham-Bournemouth 1&3+nEverton-Burnley 1ni na ulozenih 1,500 din cekam Atletico-Osasuna 1&0-3 za 67.160nJoooj, Sirigu ruka ti se pozlatila ima da momentalno sednem u Jugica,pravac Pamplona i vodim te kod Krmpe na jagnjetinu i ladnu pivu

avatar
Vlada Canada
Saturday, 15.04.2017
20:29

Od finala LS na ovamo muka sa penalima...