RUSIJA 2018: Južnoamerikanci EKSPLODIRALI!

Autor: Miloš Marković
sreda 14.10.2015.
10:01
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo veče u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018 godine viđeno je u Južnoj Americi.

BETA/AP Photo/Martin Mejia
BETA/AP Photo/Martin Mejia

Povezane vesti

Pet utakmica na programu noćas, nekoliko zanimljivih rezultata i mnogo golova.

Ekvador je na domaćem terenu dočekao Boliviju u meču koji je upravo i pripao njima rezultatom 2:0. Golove za domaće su postigli Bolanjos u 81. minutu i Kaisedo u samom finišu utakmice, za maksimalan učinak i drugo mesto na tabeli.



Urugvaj je bio ubedljiv u derbiju protiv Kolumbije, rezultatom 3:0 je stigao do druge pobede iz toliko mečeva i zaseo je na čelo kvalifikacione grupe.

Golove za Urugvaj su postigli Godin, Rolan i Ernandez, zadali veliki udarac nemoćnim Kolumbijcima.



U Paragvaju je domaći tim dočekao Argentinu, u meču koji je završen bez pobednika, ali i bez golova. Gaučosi su i na ovom meču igrali bez povređenog Mesija, nisu uspeli da ostvare pobedu i tako poprave utisak nakon premijernog poraza od Ekvadora prošle nedelje. Paragvaj ima četiri boda iz dve utakmice i samopouzdanje na visokom nivou nakon sinoćneg remija.



Brazil je kao domaćin savladao Venecuelu, uz dva gola Vilijana koji dokazuje da je u odličnoj formi. Treći gol za Karioke delo je Oliveire, dok je jedini gol za goste iz Venecuele postigao Santos. Brazilci su na ovaj način popravili utisak nakon premijernog poraza od Čilea.



Na poslednjem meču sinoćnog programa viđeno je čak sedam golova.

Sastali su se Peru i Čile, rezultat je bio 4:3 u korist gostujuće ekipe, koja je slavila golovima Sančeza i Vargasa koji su po dva puta pogađali u metu.

Za domaće se u listu strelaca upisao Farfan sa dva gola i Guerero koji je u poslednjim minutima postavio konačan ishod meča. Čile baš kao i Ekvador i Urugvaj ima maksimalana učinak iz prve dve utakmice.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MesQueUnClub10
Wednesday, 14.10.2015
16:46

Ovo pokazuje da je Argentina bez Mesija nista,gde je sad taj famozni Di Maria ??? Svi ste ga pumpali posle svetskog prvenstva ,a on ni tamo nije nista spektakularno uradio...

avatar
Ginola
Wednesday, 14.10.2015
14:39

Oliveira jos igra fudbal,na sta je Brazil spao.Da se razumemo,on je dobar igrac,rasturao je u Betisu,ali nije kalibar za ovakvu reprezentaciju.

avatar
Sasa1988
Wednesday, 14.10.2015
11:41

Dzaba Saman dzaba sve Aleksis dere kao sto je odro United.

avatar
The Best (I\'m back)
Wednesday, 14.10.2015
11:27

Koliko su ocajni ovi Argentinci...nema nikakve hemije izmedju njih, nema nikog da ih poveze....Pastore rezerva u Psg..nSteta zbog Mesija...mada, zamalo I sa njim da osvojie, Ali nije imao srece.nI dan danas nemogu da razumem kako pored jednog Teveza I Aguera ti dajes Iguainu da sutira...Ali to je Tata Martino :)

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 14.10.2015
10:06

Nadam se da sad ljudi vide koliko Mesi znaci za Argentinu...

avatar
Lord Bobinho Rules
Wednesday, 14.10.2015
15:25

Aguero vise znaci.

avatar
Вожд Карађорђе
Wednesday, 14.10.2015
15:57

Osvojili su bez njega jedan ceo bod na 2 utakmice pojma nemaju i nezahvalni su kao narod