Rusi besni – Najavljuju žalbu zbog Tošića!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 06.11.2014.
10:29
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac nije nastupio na Etihadu zbog problema sa vizom, njegov klub je besan zbog ovakvih tehničkih propusta.

Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev
Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

CSKA jeste izvojevao pobedu na Etihadu, ali se u Rusiju vratio nezadovoljan tretmanom prema svom fudbaleru Zoranu Tošiću.

Zvaničnici ovog kluba optužuju Imigrantsku službu u Mančesteru da je svesno i namerno odbacilo vizu Zorana Tošića. Stav imigrantskog je da je srpski fdubaler na aerodrom stigao sa pogrešnom vizom. Inače, Tošiću je dozvoljen ulazak u zemlju, ali ne da učestvuje, pa čak i prisustvuje meču, što samo pojačava sumnje ruske strane.

Direktori CSKA smatraju da je ovo smišljena akcija usmerena protiv tog kluba, Tošić je navodno u Englesku stigao sa 'tranzitnom vizom' (koja vam omogućava presedanje sa aerodroma i nastavak leta ka željenoj destinaciji) a ne sa radnom vizom koju poseduje jer je već radio u Engleskoj, u dresu Mančester Junajteda.

„Inicijelno, došlo je do nesporazuma i Tošiću je izdata tranzitna viza umesto turističke vize. Engleski konzulat nas je posavetovao da Srbima nije potrebna turistička viza, te da mogu bez nje doći na aerodrom gde će im biti izdato odobrenje za boravak u zemlji.“

„Bilo kako bilo, njemu je izdata tranzitna viza, imao je pravo boravka u Engleskoj 48 sati, sasvim dovoljno za nas. Ipak, graničnici su se oholo ponašali prema nama, mislili su da je došao u Englesku da radi na crno, tek su posle shvatili da je igrač CSKA. Nakon duge prepirke prihvatili su da ga prime u zemlju jer su morali, pošto je posedovao papire. Nije nimolo bilo prijatno.“, ističu iz ruskog kluba.

Tošić je meč odgledao iz hotela, a njegov klub razmatra sa uloži i zvaničnu žalbu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke