Runi završio sezonu?!

Autor: Stevan Milovanović
sreda 29.04.2015.
11:38
Izvor: Sportske.net

Četiri kola pre kraja sezone Mančester Junajted bi mogao da doživi novi udarac kada su u pitanju povrede igrača. Ovoga puta javio se problem sa Vejnom Runijem.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vejn Runi je zaradio povredu kolena na meču protiv Evertona proteklog vikenda, u kome je njegov tim poražen rezultatom 3:0.

Kapitena Junajteda očekuju dodatni pregledi, mada, prema prvim nezvaničnim procenama, Runi bi mogao da propusti ostatak sezone i tako bi Junajted ušao znatno oslabljen u završnicu prvenstva, javljaju engleski mediji.

29-godišnji fudbaler bi prema procenama pauzirao oko mesec dana, što bi automatski značilo da je za njega ova sezona završena.

Konačni rezultati pregleda će biti poznati u petak, te će Van Gal najkasnije tada objaviti koliko će odlični fudbaler biti na poštedi.

Ekipu Luja Van Gala do kraja sezone očekuju još i mečevi protiv VBA i Arsenala kod kuće, kao i protiv Kristal Palasa i Hala u gostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 01.05.2015
16:30

Ipak ce igrati oficionalna stranica man.untda prenosi izjavu van.gala da je runi i jons spremni za wba.

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 30.04.2015
15:52

a jel on uopste igrao ove sezone?

avatar
skols18
Wednesday, 29.04.2015
18:08

Nema veze igrace persi a mozda i di marija..nista strasno

avatar
King Eric
Thursday, 30.04.2015
22:03

Ma koji Persi i Di Maria njih dvoje zajedno su losiji od Runija.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 29.04.2015
14:02

To nam u finisu nije trebalo,eto prilike za falka i persija da se dokazu. Ne znam sta je sa ostalim povredjenim i sa kerikom,ako se on vrati bice to opet drugi junajted a i van.gal kao i igraci znaju sta znaci ova utakmica tako da motiva nece nedostajat.

avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 29.04.2015
13:37

jos nam je samo ovo falilo,srecom skoro smo obezbijedili ls

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 29.04.2015
12:41

Velik igrac, falice Junajtedu.

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 29.04.2015
12:28

Murinjo bacio crnu magiju na konkurente, vidi se da vracari gantari pomazu mnogo pate konkurenti sa povredama konkurenti Celzija

avatar
NIKE
Wednesday, 29.04.2015
14:05

Bolje reći Enrike bacio magiju, jer i City i PSG i evo Bayern bez pola tima igraju sa Barcom - meni je to nešto sumljivo, a Runi je igrao protiv Chelsea i nisam ga ni primjetio na terenu, kao ni Felainija, Matu, DiMariu itd, Arsenal je u najjačem sastavu igrao protiv Chelsea, koji nije imao napadača u timu zbog povreda i to na Emiratima i nije ništa napravio, još je Chelsea imao bolje šanse za gol, toliko o tvojoj crnoj magiji.

avatar
AdrovicEsad
Thursday, 30.04.2015
00:46

ja ne znam ti mi dajes kratke i nejasne komentare, ja sam ocekivao da mi odgovoris drugacije da je jedan Agero bio povrijedjen dva dan da je Silva bio povrijedjen tri dana da je jedan Ture bio na kup Afrike dva dana da je jedan Van Persi povrijedjen jedan dan da je Di Marija bio dva dana povrijrdjen itd. nemogu sve ni pohvatat kolko ich ima pun Autobus. ALI KAD SMO KOD POVREDA PSG, SECAS LI SE KAD JE MESSI IZASAO NA POLUVRIJEME U PARISU,PA JE BIO NA KLUPI U REVANSU NIJE SMIO DA IGRA ZBOG POVREDE ALI POSTO JE BARSA GUBILA MORAO JE DA IGRA NA SILU DA BI POVREDU JOS VISE POGORSAO I UNISTIO SEBE DA PATI SA POVREDOM DUZE: SECAS LI SE KAKO JE BARSA BILA OSLABLJENA PROTIV BAJERNA I BEZ TRENERA, ALI SVE SE VRACA SVE SE PLACA

avatar
gunner 85
Wednesday, 29.04.2015
14:29

celzi je imao jednu priliku onaj sut ramireza i to je to onaj pokusaj oskara je bio ofsajd iako to niko ne spominje ......a Arsenal je imao nekoliko dobrih prilika ozil je promasio loptu u dobroj situaciji a jednom je iz blizine tukao pravo u golmana plus sansa kazorle kad je sutirao pored gola ...... sto se tice povreda falio vam je jedan igrac kosta a vi kukate kao nne znam sta ko pita Arsenal kad mu pola tima fali tokom velikog dela sezone

avatar
mrancic
Wednesday, 29.04.2015
12:19

Vaznije je da li ce igrati Karik.Ako je Van Persi oporavljen i moze da igra mozemo da dobijemo WBA i jos jednog do kraja sezone.Liverpul je pao u bunar i vise ne preti da sustigne MU a i sa kime bi.Ono sinoc je jada i propast.Ipak mislim da ce najuriti Rodzersa.I po njemu vidim da jedva ceka.

avatar
Стефан Б.
Wednesday, 29.04.2015
12:06

Robine spašavaj nas..