Runi veruje u titulu!

Autor: Beta Beta
utorak 16.12.2014.
12:20
Izvor: Beta

Kapiten Mančester junajteda Vejn Runi ocenio je danas da zaostatak njegove ekipe od osam bodova za Čelsijem u Premijer ligi nije veliki i da "crveni đavoli" mogu do titule.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Junajted je u poslednjih šest kola Premijer lige zabeležio isto toliko pobeda, pa je sada treći na tabeli.

"Sve smo bolji i bolji, s dobrim igrama su stigli i rezultati, pa sad za vodećim Čelsijem zaostajemo samo osam bodova. A do kraja prvenstva ima još puno utakmica", rekao je Runi, a prenose britanski mediji.

Prema oceni brojnih fudbalskih analitičara, ekipi Mančestera se povratilo samopouzdanje i ima realne šanse da se uključi u borbu za titulu.

"Božić će biti vrlo važan za nas. Ako tokom praznika nastavimo osvajati bodove kao što smo to činili do sada, a protivnici 'ispuste' pokoji bod, možemo se u nastavku sezone nadati. Iskreno, moramo verovati da možemo osvojiti titulu", kazao je Runi.

On se složio sa ocenom trenera Junajteda Lujom van Galom, koji je kazao da ekipa ima još mnogo mesta za napredovanje.

"Činjenica je da neke utakmice nismo odigrali na najvišem nivou, ali smo na kraju pobedili. To je kvalitet najvećih ekipa, da pobedjuju i kad ne igraju dobro", rekao je Runi.

Kapiten Mančester juanjteda osvrnuo se i na igre golmana Davida de Hee.

"Za mene je on najbolji golman na svetu. Fantastično je kako David brani, stvarno fantastično! On nas je i spasio protiv Liverpula", rekao je Runi.

Mančester će u subotu gostovati ekipi Aston Vile u utakmici 17. kola Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kasskader
Tuesday, 16.12.2014
13:44
avatar
MANUTD
Tuesday, 16.12.2014
14:04

Ako neko mora da veruje i daje ovakve izjave to je kapiten ekipe. A i zasto je blesav? 8 bodova je razlika, pa sta je to za sledeca 22 kola? Junajted ako nastavi ovako to nije nemoguce.

avatar
Balkan
Wednesday, 17.12.2014
03:04

Evo da ovom kaskaderu odg.kakav si ti navijac kako vetar tako i ti.jel city i Chelsea imaju ovoliko povreda kao sto united ima normalno da nemaju.svi navijaci uniteda imaju pravo da vjeruju u united i nadamo se tituli.pozz

avatar
Balkan
Wednesday, 17.12.2014
03:00

Sto je blesav svasta je moguce u fudbalu a i ja se nadam da cemo osvojiti nada zadnja umire

avatar
kasskader
Tuesday, 16.12.2014
18:33

Pre svega da ti kazem ja sam navijac Uniteda. Matematicki je moguce, ali realno ne. Pogledaj kako igraju City, a da ne pricam tek Celzi. Duga sezona je ispred njih, Manchester to ne moze da izdrzi. Vezali su 6 pobeda, ali odlicno znamo kako su igrali. Prednost jeste da ce im se vratiti povredjeni igraci, ali i treba oni svi da se uklope...kad se crta povuce jako jako jako tesko da ce Manchester do titule.
Ruku na srce naravno da bi voleo, nemas pojma koliko sam okoreli navijac, ali po meni je nemoguce.