Runi spreman za "Vrećice"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.05.2015.
21:49
Izvor: Sportske.net

Menadžer Mančester Junajteda Luj Van Gal obradovao je navijače tog kluba na konferenciji za medije uoči duela sa Vest Bromvič Albionom vešću da Vejn Runi nije teže povređen i da će biti u timu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda ponovo su imali turbulentnu sezonu ali su dobrim igrama u drugom delu šampionata uspeli da se izbore za plasman u sam vrh tabele i šansu da se domognu mesta u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Crveni Đavoli" za vikend na domaćem terenu igraju protiv Vest Bromvič Albiona a menadžer Luj Van Gal obradovao je navijače vešću da će Vejn Runi biti u timu.

Kapiten Mančester Junajteda doživeo je povredu kolena u duelu sa Evertonom pa se čak spekulisalo da je za Vazu sezona završena.

Da Runi nije bio u prilici da nastupa u završnici sezone to bi svakako bio težak udarac za Junajted koji je vezao dva prvenstvena poraza i sada zaostaje dva boda za Sitijem i Arsenalom koji ima i meč manje.

Vejn Runi je u sezoni na izmaku postigao 12 prvenstvenih golova za Mančester Junajted koji će u subotu od 18:30 ugostiti Vest Brom na "Old Trafordu" u okviru 35. kola Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 02.05.2015
09:42

Mozda bi bolje bilo da Rooney udje sa klupe kako se ne bi rizikovalo sa povredom, a taman onda pruziti sansu Falkau ili RVP-u.

avatar
Marco Popovich
Friday, 01.05.2015
23:16

Di Mariju u startnih 11,kad se vraca Kerik?

avatar
Friday, 01.05.2015
23:05

Sta reci. Olaksanje. Jedva cekam sutrasnji mec. Mislim da ce Runi u vezu, a Van Persi u napad, a da ce Fela ili Jang ''izvisiti''.

avatar
WR10
Friday, 01.05.2015
22:50

Super vijest za nas, bio bi veliki hendikep da motor ekipi se povrijedi u ovom bitnom periodu.

avatar
Nikola M.
Friday, 01.05.2015
22:31

Odlična je ovo vest, takođe je i Džons spreman za sutrašnji meč, što je zaista sjajno. Zaigraće ponovo sa Smolingom u tandemu, dobro je delovalo njihovo partnerstvo u nekim prošlim mečevima, a i taman da zameni nesigurnog Meknera. Nadam se da ćemo sutra ostvariti trijumf, posle ova dva vezana poraza.