Runi i javno dobio poziv, hoće li ga prihvatiti?

Autor: Beta Beta
utorak 28.02.2017.
15:04
Izvor: Beta

Trener Evertona Ronald Kuman rekao je da bi povratak Vejna Runija bio dobrodošao i da on može da igra još dve-tri godine na vrhunskom nivou, ali je istakao da je odluka na samom Runiju i njegovom klubu Mančester junajtedu.

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Runi (31) je prošao kroz omladinsku školu Evertona, za koji je debitovao 2002, sa samo 16 godina, a prvi gol u Premijer ligi postigao je posle samo 10 utakmica, kada je bio strelac protiv Arsenala.

Sadašnji kapiten reprezentacije Engleske prešao je u Junajted 2004. i od tada nije menjao sredinu. Mediji i fudbalski radnici povezivali su ga sa povratkom na Gudison park poslednjih godina.

"Mislim da Runi i dalje igra na visokom nivou i da je napravio dobar izbor ostankom u Mančester junajtedu i Premijer ligi. Pred njim su još dve-tri godine igranja na najvišem nivou. Ne znam šta će se desiti na kraju sezone. Prema mom mišljenju, on je jedan od igrača koji mogu Everton da učine jačim nego što je sad
", rekao je Kuman u intervjuu za Skaj sports.

Holandski trener je, medjutim, naglasio da kontakti nisu postojali.

"Najvažnije je šta igrač voli i šta je potrebno Mančester junajtedu, a mi nismo umešani u taj projekat. U Everton je dobrodošao svaki igrač za koga mislimo da može da pojača tim", rekao je Kuman.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke