Rumenige potvrdio, Bajern više neće kupovati od najvećih rivala!

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.04.2017.
15:07
Izvor: Sportske.net

Kroz istoriju, ekipa iz Bavarske je često posezala za angažovanjem igrača iz konkurentskih ekipa, ali Rumenige tvrdi da se to neće ponoviti.

EPA/JONAS GUETTLER
EPA/JONAS GUETTLER

Povezane vesti

Danas je na programu nemački "Der Klasiker" između minhenskog Bajerna i Borusije Dortmund.

Ovaj meč neće imati neki preterani uticaj na stanje na vrhu tabele, kako je Bajern daleko od ostalih rivala i pored poraza u minulom kolu od Hofenhajma.

Sve oči će biti uprte u dvoboj dva najbolja strelca Bundeslige Pjera-Emerika Obamejanga, koji je postigao 25 golova ove sezone i Roberta Levandovskog, koji je do sada postigao jedan manje.

Što se tiče potonjeg, zna se da je on Bajern pojačao upravo iz Borusije, a da pritom zbog Bosmanovog pravila, "Milioneri" nisu dobili ni cent.

Stizali su u Bavarsku sa "Signal Iduna Parka" svojevremeno i Mario Gece, kao i pred početak ove sezone bivši kapiten Dortmunda Mats Humels, ali prema rečima izvršnog direktora tima sa "Alijanc Arene", tako nešto se više neće ponavljati, uprkos činjenici da se u redovima Borusije nalaze talenti poput Julijana Vajgla, Osmana Dembelea i Kristijana Pulišića.

"Mogu da vam garantujem da nismo kontakitirali, niti planiramo, nijednog od ovih igrača", izjavio je Rumenige, misliviši na gore-pomenti trio, kao i na najboljeg strelca lige Obamejanga.

Bajern se već pojačao iz redova direktnih konkurenta i za narednu sezonu, kako su "orobili" ekipu Hofenhajma i već sada angažovali Niklasa Zilea i Sebastijana Rudija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Saturday, 08.04.2017
15:59

Price za malu djecu, ranije imali samo jednog konkurenta Bajern , nekad je bio Verder, pa onda Leverkuzen, pa Dortmund. Danas Bajern ne zna gdje ce prije da kupi, ili u Dortmund, Laipzig, Hofenhajm, Gladbah, Leverkuzen.

avatar
Basket
Saturday, 08.04.2017
15:33

Kupovali bi vi da niste već sve dobro uzeli

avatar
Al(a)din
Saturday, 08.04.2017
15:25

Znaci necemo vise da krademo igrace ????

avatar
Martial11
Saturday, 08.04.2017
15:14

Pa trebali su još i njih

avatar
Azardinjo
Saturday, 08.04.2017
15:12

To sad kad su ih sve pokupovali :D