Rudi Garsija: "Juventus je i dalje glavni favorit za titulu"

Autor: Lazar Mitrović
petak 16.10.2015.
17:50
Izvor: Sportske.net

Trener Rome se ipak nada da će im njegov tim 'pomrsiti račune'.

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Bjankoneri su startovali očajno u novoj sezoni u Seriji A i nalaze se na 'očajnom' dvanaestom mestu, ali po mišljenju trenera 'Vučice', to nikoga ne bi trebalo da zavara i da su oni dovoljno veliki klub i da će uskoro prevazići rezultatsku krizu.

"Juventus je i dalje favorit, ne treba nam veći razlog od toga da su osvojili već četiri titule u nizu. U ligi je sve i dalje otvoreno i ima još mnogo da se igra do kraja".

"Liga je izjednačenija nego prethodnih godina i nadam se da će i moj tim ući u borbu za naslov prvaka Italije".

Francuski stručnjak smatra da njegovom tim pre svega treba da prati sreća i da svi fudbaleri budu zdravi, jer su u prethodnom periodu njegovi fudbaleri dosta 'kuburili' sa povredama, pre svih Kevin Strotman i Leandro Kastan.

"U svim mogućim segmentima ja želim da pobeđujem, i na privatnim i profesionalnim poljima, to je duh koji želim da usadim svojim fudbalerima od prvog dana kada sam došao u Romu".

'Đalorosi' se nalaze na četvrtom mestu posle 7 kola, a bivši trener Lila smatra da je njegov tim primio suviše golova, do sada 9 i da je to segment koji će morati da se popravi u narednom periodu.

"Krivicu kod primljenih golova snosi ceo tim, a ne samo golman i odbrambeni fudbaleri, ali nećemo menjati fudbalsku filozofiju kako bi primali manje golova. Ako bismo svaki meč igrali na 0-0, završili bismo u Seriji B".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke