Rosi het-trikom rešio Las Palmas

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.04.2017.
22:36
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Selte stigli su do dvanaeste pobede u sezoni pošto su u poslednjem meču 29. kola španske Primere savladali Las Palmas golovima Đuzepea Rosija.

Epa/Salvador Sas
Epa/Salvador Sas

Povezane vesti

Zavesa na 29. kolo španske Primere spuštena je na "Balaidosu" gde su fudbaleri Selte ugostili Las Palmas i slavili rezultatom 3:1 (2:0).

Selta je do dvanaestog trijumfa u šampionatu stigla zahvaljujući het-triku Đuzepea Rosija, prvog koji je italijanski internacionalac postigao u Primeri.

Napadač Fiorentine koji nastupa za Seltu kao pozajmljen igrač načeo je Las Palmas već u 12. minutu. Kardinalna greška defanzivca gostujućeg tima omogućila je Rosiju da izbije sam pred golmana Las Palmasa nakon čega je Italijan rutinski smestio loptu u mrežu.

Na drugi pogodak Đuzepea Rosija čekalo se do 36. minuta i momenta kada je Jago Aspas probio po desnoj strani i snažnim udarcem napravio problem golmanu Las Palmasa. Na odbijenu loptu natrčao je Rosi i samo je prosledio u gol.

Pitanje je u kom smeru bi otišla utakmica da je Visente Gomez u 41. minutu iskoristio sjajnu priliku koja mu se ukazala. Fudbaler Las Palmasa šutirao je snažno iz neposredne blizine ali je lopta završila na prečki.

Domaćin do trećeg gola stiže posle 12 minuta igre u nastavku meča. Hozabed Sančez je dubinskom loptom po zemlji spojio Rosija sa golom, a Italijan je i ovoga puta bio nepogrešiv.

Las Palmas na deset minuta pre kraja uspeva da stigne do gola preko Pedra Bigasa, a završnica bi bila još uzbudljivija da su gosti u završnici iskoristili jednu od nekoliko odličnih prilika koje su im se ukazale.

Ovako, Đuzepe Rosi het-trikom donosi tri boda Selti koja drugom uzastopnom pobedom ostaje u mirnoj luci na sredini tabele.

Naš Nemanja Radoja odigrao je svih 90 minuta i dao svoj doprinos u novom trijumfu Selte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke