Ronaldov problem je...MESI!?!

Autor: Miloš Marković
sreda 18.03.2015.
10:49
Izvor: Sportske.net

Portugalac od starta nove kalendarske godine nije isti igrač, nije vredan zlatne lopte koju je osvojio kao priznanje za najboljeg fudbalera sveta.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Forma u kojoj se nalazi, reakcije i govor tela na samom terenu gde Ronaldo ne krije nezadovoljstvo, samo su izazvale različite glasine.

Izdvaja se svakako mišljenje da je Ronaldo izgubio motivaciju u real Madrida, ali se o razlozima spekuliše i dalje. Neki krive Irinu, tvrde da Ronaldo nije isti otkako ga je ostavila, drugi se sećaju da je Portugalac i prošle godine otprilike u istoj fazi sezone imao krizu, koja je sada znatno izraženija.

U moru stavova i shvatanja, izdvaja se mišljenje legendarnog Hrista Stoičkova koji tvrdi da bi Real trebalo da proda Ronalda, te da će Perez to svakako i uraditi na kraju. Proslavljeni Bugarin smatra da zna i razlog Ronaldovih problema.

„Pre ili kasnije, Perez će prodati Ronalda. O tome ćete ipak morati sa njim da popričate, u realu sve zavisi od predsednika. Ne znam da li mu zaista treba novac, ako mu treba onda je sada pravi trenutak da proda Ronalda.“, rekao je Stoičkov.

Zanimljivo, Bugarin kaže da Leo Mesi stavlja dodatni pritisak na Ronalda, te ističe da bi Portugalcu bilo mnogo lakše ako bi igrao u ligi u kojoj nije Argentinac.

„Mesi je trenutno u poziciji u kojoj bi trebalo da je Ronaldo. Svi fudbaleri prolaze kroz teške trenutke, imao sam ih i ja. Možda je upravo opsesija Mesijem glavni krivac Ronaldovih problema. Razlika između Mesija i Ronalda je ta što Mesija porede sa Peleom, Maradonom, Krojfom, dok Ronalda jedino porede sa Mesijem.“, istakao je legendarni fudbaler Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke