Ronaldo vs Platini - Kulminacija!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.12.2014.
23:45
Izvor: Sportske.net

Kristijano Ronaldo i prvi čovek UEFA-e, Mišel Platini, odavno već nisu u dobrim odnosima, a danas smo možda videli i kulminaciju.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Kada je u pitanju nagrada "Zlatna lopta" za koju je glavni konkurent Kristijano Ronaldo, bilo je dosta različitih mišljenja oko toga ko treba da je osvoji.

Najveći deo svetske javnosti smatra da je Kristijano Ronaldo čovek koji drugi put uzastopno treba da ponese kući ovu nagradu za najboljeg fudbalera na svetu, ali tako nije mislio Mišel Platini.

"Ne glasam za "Zlatnu loptu", ali prema nekom principu u godini u kojoj se igralo Svetsko prvenstvo nagrada treba da ide u ruke onoga koji je imao veliku ulogu na tom turniru koji je osvojio.", rekao je u oktobru Mišel Platini.

Real Madrid se oglasio nakon izvesnog vremena saopštenjem za javnost u kome jasno stavlja do znanja da bi Ronaldo morao da osvoji ovu nagradu.

Pre petnaestak dana je i Ronaldo prokomentarisao ovu odluku.

"Kako sam doživeo tu izjavu? Kao još jednu provokaciju od fudbalskih zvaničnika. Ali, to je njegova stvar, odgovoriću na terenu", rekao je tada Ronaldo.

Situacija se smirila u međuvremenu, ali Ronaldo nije zaboravio reči Platinija. Večeras su se susreli nakon završetka meča, Platini je hteo da mu čestita na osvajanju titule prvaka sveta sa Realom, ali se to na kraju nije desilo.

Platini je razgovarao sa Anćelotijem, Ronaldo ga je definitivno video, ali nije hteo da ga uznemirava, iako je Platini pogledao ka Ronaldu kada je odlazio i kada se pozdravljao sa ostalim zvaničnicima.

Pogledajte tu situaciju, sve ćete videti...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Sunday, 21.12.2014
00:52

Morate razumjeti Ronija,nije mu lako,prosto se pojeo od muke sto nije dao gol u finalu...Nije uspio simulirati i makar postici gol iz penala....Pogledajte mu facu,on nije srecan sto je Real osvojio ovaj trofej,jer on nije bio glavni i u centru paznje.

avatar
crroasan
Sunday, 21.12.2014
01:15

Mislim da si se ipak vise ti pojeo od muke. Ne zamjeri ali tako je.

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Sunday, 21.12.2014
01:15

o tebi covek , ne treba komentarisati ... dovoljno da ti se udje na profil i svima jasno