Ronaldo se vraća u Lisabon - Koji timovi i kako mogu dalje u utorak?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.11.2016.
16:11
Izvor: Beta

Sledi rasplet!

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Fudbaleri Sportinga igraju u utorak od 20.45 na svom terenu protiv Reala, utakmicu petog kola Grupe F u Ligi šampiona.

Aktuelnom šampionu Evrope odgovara i remi u tom duelu kako bi se plasirao u osminu finala. Borusija iz Dortmunda je ranije obezbedila plasman u nokaut fazu i prva je na tabeli sa 10 bodova, Real ima dva manje, Sporting je sakupio tri boda, a Legija iz Varšave jedan.

Trener fudbalera Sportinga Horhe Hesus rekao je da je uveren da će njegova ekipa odigrati dobro protiv Real Madrida, u predstojećoj utakmici u Ligi šampiona.

"Utakmica se neće završiti rezultatom 0:0. Real uvek postigne gol, ali i naša ekipa. Uvereni smo da možemo dobro da odigramo. Igraćemo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu i pokušaćemo da ponovimo igru iz Madrida", rekao je trener Sportinga.

Najbolji igrač Reala Kristijano Ronaldo se tako vraća na stadion "Žoze Alvalade", gde je igrao od 2001. do 2003. godine. Portugalac u dobrom raspoloženju ulazi u duel, posle "het-trika" u gradskom derbiju protiv Atletika.

U drugoj utakmici u toj grupi Borusija će u Dortmundu igrati protiv Legije i potrebna joj je pobeda da obezbedi prvo mesto u grupi i uslovno rečeno lakšeg protivnika u osmini finala.

U Grupi H Sevilja će od 20.45 na svom terenu igrati protiv Juventusa i potreban joj je bod za plasman u osminu finala. Ekipa Horhea Sampaolija u utakmicu ulazi kao prvoplasirana u grupi sa 10 bodova, a crno-beli iz Torina imaju dva boda manje. Sevilja bi pobedom osvojila prvo mesto u grupi. Juventusu je za prolaz potrebna pobeda, ili da u drugoj utakmici u grupi Lion ne pobedi u Zagrebu protiv Dinama.

Lion je treći na tabeli sa četiri boda, dok hrvatski tim još nije osvojio nijedan bod.

Fudbaleri Monaka od 20.45 dočekuju Totenhem u Grupi E i ako žele da prodju dalje moraju da ostanu neporaženi. Ako Monako pobedi, a to ne uspe Bajer u drugoj utakmici u grupi, francuski tim osvojiće prvo mesto.

Bajer Leverkuzen od 18 časova igra u Moskvi protiv CSKA i proći će dalje ako ostane neporažen, a Totenhem ne pobedi Monako. Ruskom timu potrebna je pobeda kako bi zadržao šanse za ostanak u Ligi šampiona. Monako je prvi na tabeli sa šest bodova, Bajer ima dva manje, Totenhem ima četiri boda, a CSKA dva.

Šampion Engleske Lester na svom terenu od 20.45 igra protiv Briža i dovoljan mu je bod za prolaz u osminu finala. Takodje, Lester će bez obzira na rezultat svoje utakmice proći dalje, ako u drugoj utakmici Kopenhagen ne pobedi Porto, kome je potrebna pobeda za prolaz dalje.

Lester je prvi na tabeli sa 10 bodova, Porto na drugom mestu ima tri manje, Kopenhagen ima pet, a Briž je bez bodova.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Tuesday, 22.11.2016
18:35

Zaboravili ste utakmicu izmedju Reala i Dortmunda.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 21.11.2016
23:18

Ako ima Boga u fudbalu, daj da svijet vidi poraz Reala. Da vidi svijet kako Real ispada u grupnoj fazi LS.Da vidi svijet kako ispadaju loto ekipe. Ja vjerujem da Real moze da ispadne u grupnoj fazi LS, isto ako Celzi. Dosta je bilo prva titula Reala na srecu ali ovo drugo finale sa Atletikom, to je loto sreca.To nema veze sa fudbalom.

avatar
Don Carlo
Monday, 21.11.2016
22:08

Zaboravljate 6. kolo i gostovanje bvb u madridu.

avatar
Monday, 21.11.2016
19:45

ako real bude na nivou kao protiv atletika nemaju sanse

avatar
Samo Barsa
Monday, 21.11.2016
18:21

Velika steta bi bila ako bi Juventus bio drugi, onda moze ici na Barsu, Real, Bajern, ja podrzavam Juve.

avatar
MSSZRMK
Monday, 21.11.2016
21:36

Zavisi na kojem mestu ce zavrsiti Real mozda i nece dobiti Dortmund.Svakako ako Bajern zavrsi drugi i recimo Real i Juventus onda cemo imati zanimljive utakmice vec na pocetku.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 21.11.2016
23:19

Real jos nije prosao.