Ronaldo pokazao "znake života" na treningu reprezentacije!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.10.2016.
12:52
Izvor: Sportske.net

Portugalski fudbaler i najbolji evropski igrač iz sezone za nama, polako se vraća u staru formu.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Real je u rezultatskoj krizi, a legenda evropskog i italijanskog fudbala smatra da je glavni krivac za to Kristijano Ronaldo. Više o tome OVDE.

Portugalac je neprepoznatljiv od starta sezone, deluje da je povreda sa Eura uzela maha. Postigao je samo jedan gol, mada sjajan protiv Sportinga, i ubeležio isto toliko asistencija.

Njegovi prodori, skok igra i preteći šutevi nedostaju Realu, a deluje da bi posle reprezentativne pauze "stari Ronaldo" mogao da se vrati.

On je naime delovao jako dobro na poslednjem treningu Portugalaca pred izazove koji ih očekuju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a jednom prilikom je nonšalantno rabonom postigao gol.

Navijačima Reala ostaje da se nadaju da će se vratiti nepovređen sa reprezentativnih obaveza i da će ovakve golove početi ponovo da postiže i u dresu madridskog kluba.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AfricaLoF
Thursday, 06.10.2016
14:24

Ne igra u prepoznatljivoj formi, to je vec svima jasno. Ali, ne smeju se ostaviti po strani razlozi iz kojih je tako, jer povreda kolena i dalje stvara probleme ocigledno. Real trenutno ima velikih problema sa povredjenim fudbalerima. Nije iskljuceno to da im sezona moze otici u nepovrat.

avatar
NEMANJA RM
Thursday, 06.10.2016
13:02

Ako ga je nesto krasilo u poslednje 2 sezone jeste da daje golove od sale ,to mora da vrati ,ja mu licno nista ne zameram jer znam da ce sve vratiti navijacima,on zivi za svoj klub,uvek je tu kad je potrebno,vredno radi i kritike ga cine jos jacim.

avatar
CgRm4
Thursday, 06.10.2016
12:59

On je u katastrofalnoj formi,tu razmisljanja nema.Ne lici na sebe ni najmanje.